Cutremur în PNL! Noi dezvăluiri despre contractele Alinei Gorghiu cu Statul!

| 31 mar, 17:19

Au apărut noi dezvăluiri despre contractele pe care casa de avocatură a actualei co-președinte al PNL, Alina Gorghiu, le-a încheiat cu AVAS, în perioada în care aceasta era consiliera șefului AVAS, Teodor Atanasiu.

Potrivit acestor informații, SCA Gorghiu, Pop și Asociații a încheiat cel puțin 5 contracte de asistență juridică cu AVAS în perioada 2008-2009, în valoare totală de 66.000 de euro, fără TVA.

Primul dintre ele a fost încheiat la 12.11.2008 și are o valoare de 25.000 euro fără TVA, pentru a reprezenta AVAS în proces cu SC BIT SA în faza de apel. Acest contract a fost încheiat când Alina Gorghiu încă era consiliera președintelui AVAS Teodor Atanasiu. Informația este confirmată de declarația de interese a Alinei Gorghiu, în care menționează că a fost conslier de la 17.07.2007 pana la 01.12.2008. În ciuda onorariului generos, partenerii Alinei Gorghiu au pierdut procesul, iar AVAS a fost obligată să plăteasca celor de la BIT SA peste 27 de milioane de euro.

În data de 17.03.2009, societatea Gorghiu, Pop și Asociații a primit alte două contracte de la AVAS. Primul, în valoare de 10.000 euro fără TVA, pentru a repezenta AVAS într-un proces cu SC Petroconsult SA în faza de apel. Al doilea contract,  în valoare de 6.000 euro fără TVA, pentru a reprezenta AVAS în proces cu SC Atlas SA în faza de apel

Tot două contracte într-o zi au fost semnate și pe 30.09.2009, când Gorghiu, Pop și Asociații a primit 10.000 euro plus TVA pentru a reprezenta AVAS în proces cu SC ONT Carpați SA în faza de apel și 15.000 euro plus TVA pentru a reprezenta AVAS în proces cu SC ALIA SA Craiova, de asemenea în faza de apel.

Deși a negat acuzațiile care i-au fost aduse în presă și a afirmat că a ieșit din firma de avocatură care-i poartă numele încă din 2007, pe Alina Gorghiu o dau de gol toate CV-urile sale oficiale. Potrivit acestora, a făcut parte din firma de avocatură Gorghiu, Pop și Asociații până în anul 2012.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Casa de avocatură a Alinei Gorghiu, CONTRACTE de la consilierul AVAS Alina Gorghiu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

12 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 dec, 18:30
Dan
Hoata
Ce hoata mincinoasa si manipulatoare e PNL-ista asta!
06 iun, 16:49
Florian
Florian Jelescu commented on an article.

5 ore ·


.


IN orice problema exista o oportunitate !!!
Cautam parteneri retea Marketing Mondial !
Daca iti este clar ce vrei SA FACI , SA FII si SA OBTII , ACTIONEAZA !!! Oferta de lucru - Operator OnLine !!! OFERTA extrem de SERIOASA cu solutii pentru combaterea crizei economice din Romania !
ASIGURAM din start contract legal de commission !
Dupa ce s-au facut primele plati , MULTI oameni s-au convins , e randul dumneavoastra acum ! NU este MLM ! NU este JOC PIRAMIDAL ! CAUTAM operatori online care vor sa castige progresiv comisioane , cu o munca constanta de 3 ore pe zi !
SE asigura training gratuit sub forma unor lectii pe email , la sfarsitul acestor cursuri puteti CONTINUA sau va puteti RETRAGE .
EXCLUSIV compania ofera si scrisoare de recomandare dupa circa 3 luni de activitate ! PENTRU a va oferii detalii , trimitei textul PROIECT la adresa de email : [email protected]
03 apr, 10:31
gogu dubla
penibil
penibil articol. pe bune, 66.000 de euro pentru cinci contracte e o suma asa de mare?? intr-o tara in care se deseneaza autostrazi pe hartie prin contracte de milioane?? nu-s in fanclubul alina gorghiu, dar sunteti varza. auzi tu, cutremur in pnl pentru 66k de euro. :))))
07 iun, 09:08
condoru
Păi, stimabile, pentru sume de același ordin de mărime câștigate din contracte similare cu statul, pupăza asta îi cere lui Ponta demisia. Nici eu nu sunt fan Ponta , doar încerc să fiu în limitele bunului simț.
07 iun, 13:11
vasile
mmm
de ce n-am eu 66. 000 de euro cucoana acum ?!? ce daca e de dreapta poate sa fure, pai pacaliciu ala de sova, ca e un pacalici din ce am vazut eu la tv , a ciordit mai putin dar obraznicatura asta mica de alinutza e asa cu un tupeu pe ea ce n-am vazut ! si aia care au furat milioane de euro si alinutza care a furat 66 000 de euro toti trebuie sa dea banii inapoi fie ei de dreapta sau de stanga !
02 apr, 21:01
imm
Sunteti niste mincinosi. Nu poti fi avocat in timp ce esti consilier. Cautati si voi in legea privind exercitarea profesiei de avocat. Va dati si voi cu parerea aiurea. Si va mai puneti nume ,,Obiectiv''. Macar fiti sinceri si numiti-va ,,Subiectiv''.
16 dec, 20:25
Lupu Nelu
Nimeni n'a spus ca profesa avocatura la acea data dar firma ii apartinea deci profit incasa nu stiu daca pricepi chestia
02 apr, 12:25
Ion Radu
Nu cred în așa ceva .Un prieten de-al meu a avut un astfel de dispozitiv și mi-a spus că nu a văzut pe factură nici o diferență față de luna când nu avea scula respectivă,important e că a rămas și fără bani .!!!!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ