Victor Ciutacu, ironia ANULUI pentru co-preşedintele PNL

| 26 mar, 18:25

Co-președintele PNL, Alina Gorghiu, s-a plâns că este urmărită de câte luni de ”coloana neoficială”. Jurnalistul Victor Ciutacu o atacă pe Alina Gorghiu punându-i o întrebare: ”Voci nu auziți?”.

”De când am început s-o linșez mediatic pe Gorghiu la comanda lu' Ponta, asta mică e și urmărită de mașini dubioase. Înțeleg că nu-s de la SRI, că doar n-o face colegu' Hellvig poliție politică. Iar de Coldea nici nu se poate pune problema, doar ne-a anunțat Kovesi că denunțătorii lui nu-s credibili, deci nu se cercetează turnătoriile lor. Pe bune, eu am suspectat-o pe asta mică, o vreme, de inteligență; ușor perversă, dar istețime. Cred că m-am prăjit și aici. Doamna președinte, pe lângă securiștii a căror prezență o simțiți în ceafă și cărora le poruncesc să retragă imediat filajul odios, voci n-auziți?”, susține Victor Ciutacu.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Casa de avocatură a Alinei Gorghiu, CONTRACTE de la consilierul AVAS Alina Gorghiu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 iun, 11:53
ilie
asta mica,de care vorbesti tu,Ciutacu,a luato razna,rau de tot,trebuie intervenit medical,neaparat.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ