Alina Gorghiu RĂSPUNDE acuzaţiilor care i se aduc. Ce spune copreşedintele PNL

| 26 mar, 16:56

Copreședintele PNL Alina Gorghiu afirmă că nu există nimic în activitatea sa politică și profesională care să fi fost vreodată în contradicție cu legile României, precizând că nu o impresionează nici amenințările primite în ultimele zile, cu precădere în ziua votului din Senat în cazul lui Dan Șova, și nici mașinile din "coloana neoficială", care o însoțesc de câteva luni.

Gorghiu a postat joi pe Facebook un răspuns la atacurile mediatice din ultima perioadă.

'Așa cum am anticipat, dl. Victor Ponta și asociații au stârnit stihiile pentru a demonstra românilor că sunt fie Elena Ceaușescu, fie Elena Udrea. Oare atât de mult se teme domnul Ponta de consecințele legale, nu cele impuse de dl. Tăriceanu, ale votului din Senat, încât să mobilizeze atâtea energii împotriva mea? Nu consider linșaj ceea ce face dl Ponta prin interpuși, ci o comedie, cu o regie de categoria C. Toate elementele procesului mediatic la care asist de două zile nu sunt altceva decât subiecte care de-a lungul timpului au mai fost încălzite, cu aceeași credibilitate: zero', a scris liderul PNL.

Ea precizează că nu va răspunde punctual.

"Cei care trebuie să se scuze sunt cei care orchestrează această campanie. Trebuie să se scuze, în primul rând, pentru modul în care conduc România", afirmă Gorghiu.

Liderul PNL spune că procesul de repunere în legalitate a hotărârilor Senatului nu se va opri și, mai devreme sau mai târziu, România va avea "norocul să aibă un prim-ministru decent".

"Pentru cei sincer îngrijorați de avalanșa de subiecte și 'dezvăluiri' reîncălzite (pe multe dintre ele le-am lămurit de-a lungul timpului) le transmit atât: fiți liniștiți, nici amenințările pe care le-am primit, mai ales, în ultimele zile, cu precădere în ziua votului de la Senat, nici mașinile din coloana neoficială care mă însoțesc de câteva luni, nici isteria mediatică la comandă nu mă impresionează. Nu există nimic în activitatea mea politică și profesională care să fi fost vreodată în contradicție cu legile României. Restul sunt invenții", conchide Gorghiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 mar, 17:18
basescu,criminalul de romani
TEMBELA CHIORA PELELISTA
ACEASTA HAIMANA,AZVOCATA HOATA,MITRALIAZA POPORUL ROMAN
CU SCHIZOFRENII DEMNE DE CURVEA.O SA STEA IN ACELAS PAT, UNA
SUB ALTA.TATA MAFIOT, LA ELECTRICA,EA-URATA SI STRAMBA-,FURA CA MILOAGA,BANII PENSIONARILOR.URAT SI TEMBELA CA
CURVEA S MAGHIARA VASS-DE PAMANT,TOT,O NEBUNA.HUO !!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ