Dubla măsură: Cazurile Șova și Gorghiu

| 25 mar, 20:10

Ipocrizia politicienilor și analiștilor „de dreapta” depășește orice limită în aceste zile de tensiune parlamentară. Dorința ca justiția în România să se facă doar prin arestări și nu prin judecată corectă și decizii ale magistraților demonstrează că setea „de sânge” a luat proporții burlești, iar liderii PNL sunt protejați de orice probleme cu justiția.

Deși Alina Gorghiu era parte a casei de avocatură SCA Gorghiu, Pop și Asociații care a reprezentat societatea cu capital de stat SC Electrica SA în dosarul pentru care Dan Șova este cercetat, doar politicianul social-democrat este blamat.

Șova a încercat să ofere dovezi privind nevinovăția sa invocându-i ca martori în sprijinul său pe co-președintele PNL, Alina Gorghiu și senatorul PNL, Teodor Atanasiu, aceștia din urmă nu doar că se ascund de teama scandalului, dar transmit și indicații celorlalți membri de partid să nu comenteze subiectul public.

CITEŞTE ŞI ȘOCANT! PNL încearcă să ASCUNDĂ implicarea Alinei Gorghiu în cazul Electrica!

Datele arată că unul din contractele de asistenţă juridică ale firmei în care era asociat a vizat recuperarea unei creanţe de 48 de milioane de lei a Complextului Turceni de la Electrica, care era reprezentată de societatea de avocatură a Alinei Gorghiu. Mai mult, șeful AVAS la momentul respectiv era domnul Teodor Atanasiu. Cam atât cu criteriile de integritate ale liberalilor.

Pe de altă parte, în timp ce Dan Șova a avut bunul-simț să se autosuspende din funcțiile deținute în PSD, Alina Gorghiu nici nu a avut curajul să ceară demisia din partid a fostului ministru PNL al Apărării, Corneliu Dobrițoiu, după ce a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare în dosarul ”Case pentru generali”.

CITEŞTE ŞI Decizie BOMBĂ luată de DAN ŞOVA după acuzaţiile procurorilor DNA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 mar, 13:51
dan slugarescu
bombe,terifiant,distrugator,obedient info
Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a admis miercuri propunerea DNA de prelungire cu 30 de zile a masurii ARESTARII PREVENTIVE in cazul lui IULIAN HERTANU, cumnatul premierului VICTOR PONTA, cercetat penal de DNA intr-un dosar legat de fraudarea unui contract finantat din fonduri europene. -
26 mar, 10:34
ion
Nu in cazurile Sova si Valcov? Asa credeam.... Ah,uitasem,sunteti cozile de topor ale puscariasului !
26 mar, 15:18
dan sova
eu am demnitate si onoare,vreau sa ma apar in libertate
am un seif plin de onoare,in cabinetul lui Victor
eu cu Dna jipa nu stam in genunchi la procurori,stam cu spatele la intreg poporul...
in fond,ce este aia Constitutie?
26 mar, 07:17
dan slugarescu
mai pupincuristule PSD
este in discutie faptul ca PSD s-a mai opus inca o data justitiei
s-a autosuspendat Sova,este frectie la un picior de lemn
daca este nevinovat sa aiba sange in instalatie,ca Valcov
dar ce sange sa aiba,ca e cam pitic..
despre eventualele probleme cu Ghorghiu sa se pronunte organele statului nu mancatorii de rahat ai lui Sultanescu si Ghita...
apropo,ce mai face DL.Ghita?sta cuminte la cutie?probleme cu Socol?
nu va mai plateste toate laturile ziaristice?
26 mar, 08:11
Andrei Pop
cine este Stefan Ionescu?
De ce va pierde Iohannis turul II cu brio
Stefan Ionescu

05 noi, 2014,Obiectiv Info
Iohannis este un om lipsit de substanță și de conținut, fără program prezidențial, cu un trecut întunecat, care vrea să ajungă președintele României după o campanie rezumată doar la atacuri și la vizite în teritoriu, în care liderii ACL l-au purtat ca pe sfintele moaște, acesta aflându-se în imposibilitatea de a relaționa cu oamenii.
În definitiv, Iohannis este o păpușă, un om de paie al vechii gărzi a lui Băsescu, iar rezultatul din primul tur demonstrează acest lucru. De ce va pierde Iohannis turul II cu brio? Cum ar spune chiar el – „E simplu„ – pentru ca modelul lui Traian Băsescu nu mai funcționează în România!
Faptul că acesta nu este în măsură să-și controleze echipa ne face să ne întrebăm cum ar putea să conducă o țară... Iohannis este un om lipsit de substanță și de conținut, fără program prezidențial, cu un trecut întunecat, care vrea să ajungă președintele României după o campanie rezumată doar la atacuri și la vizite în teritoriu, în care liderii ACL l-au purtat ca pe sfintele moaște, acesta aflându-se în imposibilitatea de a relaționa cu oamenii.
26 mar, 13:01
liviuioan
--PURICI VIRUSATI--
Cu tratamentul, platit la zi . Virusii--M10 si A $ P--fac ravagii in mintile pupincuristilor care s-au reorientat repede . Daca M 10--are adepti fideli--un sstem consolidat in timp--A$P--ALINA $ PETRACHE--a fost sellectat dupa lungi negocieri de fostul ministru al sanatatii--specialist in virusuri si testat de FRUNZAVERDE--cobaiul TATUCULUI . Usor si SANTA KLAUS .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ