VIDEO: Cum a jucat UDMR votul din Senat privind cererea de arestare a lui DAN ŞOVA

| 25 mar, 22:37

Cei doi senatori UDMR, Verestoy Attila si Klarik Laszlo-Attila, introduc bila alba in urna neagra, ceea ce inseamna un vot impotriva solicitarii procurorilor anticoruptie.

După ce deputații au respins, in urma cu doua saptamani, cererea DNA de urmărire penală a fostului ministru UDMR Laszlo Borbely, la votul de miercuri, din Senat, privind incuviintarea arestarii senatorului Dan Sova, senatorii UDMR Verestoy Attila si Klarik Laszlo-Attila au votat impotriva solicitarii DNA, senatorul UDMR Marko Bela a lipsit de la vot, iar restul senatorilor UDMR au votat secret, cu spatele la sală, potrivit înregistrării video realizate, de ȘTIRIPESURSE.RO, in timpul votului din plenul Senatului.

Citeşte şi: S-A DECIS la ceas de seară: vor pune ţara la cale împreună. Azi s-a făcut primul pas

In cazul lui Klarik Laszlo-Attila se poate observa cum acesta tine dinainte bila alba in mana stanga, mana pe care o duce la urna neagra fara sa schimbe bilele.

In cazul lui Verestoy Attila se poate observa cu usurinta cum bila alba se scurge din pumnul acestuia in urna neagra.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ