Eugen Nicolăescu: Șova ar putea să vorbească mai mult decât îi este permis

| 26 mar, 11:31

Dan Șova este poate unul dintre cei mai apropiați politicieni de premierul Victor Ponta. Știm, în ultima vreme, că cei care ajung în arestul poliției, încep să vorbească. Probabil că la PSD e o teamă, că Șova ar putea să vorbească mai mult decât îi este permis în acest moment, să nu se afecteze, probabil, imaginea politică, și poate, chiar mai mult decât atât, a lui Victor Ponta, a comentat deputatul PNL Eugen Nicolăescu.

"Senatul nu respectă Constituția. Deja sunt interpretări cum că ce prevalează – Constituția sau o lege? Evident că prevalează Constutuția, de aceea e legea fundamentală a unei țări. Și acolo se prevede clar ce se întâmplă cu votul pe care-l dau senatorii pentru diverse tipuri de acte normative. O hotărâre a Senatului este echivalentă cu o lege ordinară, deci ai nevoie de majoritatea simplă a celor prezenți în condițiile în care ai cvorum de ședință”, a spus Eugen Nicolăescu, conform RFI.

Citeşte şi:  ȘOCANT! PNL încearcă să ASCUNDĂ implicarea Alinei Gorghiu în cazul Electrica!


De altfel, PNL a anunțat că în cursul zilei de luni va depune la Curtea Constituţională contestaţia la votul privind cererea DNA de încuviinţare a arestării preventive pentru Dan Şova, precizând că va fi contestat Regulamentul Senatului, mai spune deputatul Eugen Nicolăescu.

Citeşte şi:  Buna şi Reaua Vestire: Dan Şova scapă de arest, Darius Vâlcov poate fi arestat

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 mar, 14:45
Ana
despre Jenucu-deputat,inca
Cine s-a trezit sa comenteze? Mafiotul deputatilor , spagarul national. Mai ai tupeu sa scoti nasul in lume? mai bine te-ai duce sa faci un dus si sa te speli pe gura inainte de a o deshide ca pute.Esti un nesimtit,vorbeste despre ispravile tale spitalicesti lasa-i pe altii

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ