Mesaj de susţinere pentru Lavinia Şandru, după reţinerea lui Darius Vâlcov

| 26 mar, 09:18

Rareș Bogdan i-a fost alături Laviniei Șandru, miercuri, în emisiunea "Deschide lumea", în ziua în care Darius Vâlcov a fost reținut de procurorii DNA.

"Vreau să spun de ce mă aflu aici. Eram în redacție pentru a-mi pregăti emisiunea și mi-au arătat colegii mei textele publicate ieri de diverși pseudo-jurnaliști despre tine (n.r. – despre Lavinia Șandru). Eu nu le-am citit... recunosc. Eu citesc editoriale și analize. Am venit aici pentru că ești colega mea și pentru că treci printr-un moment greu", a zis Rareș Bogdan, prezent în emisiunea realizată de Lavinia Șandru la Realitatea TV.

"Vreau să spun un lucru despre Darius Vâlcov. Nu are nicio relevanță că este soțul Laviniei Șandru. Vorbesc despre o altă relevanță: astăzi am văzut un om care s-a dus în fața colegilor săi, în Parlament, și a spus că dacă nu îi ridică imunitatea... el va demisiona. Merită de apreciat acest lucru. Felicitări", a adăugat Rareș Bogdan, miercuri seară, la Realitatea TV.

Citeşte şi: Momente de cumpănă pentru soţia lui Darius Vâlcov. Sprijin NEAŞTEPTAT pentru Lavinia Şandru!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ