Ce îşi doreşte Darius Vâlcov de ziua lui, după audierea la DNA

| 25 mar, 10:58

Fostul ministru al Finanţelor Darius Vâlcov a fost audiat de DNA, după ce procurorii au extins cercetările în dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă.

Vâlcov a refuzat să facă prea multe declaraţii la ieşirea din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, însă a răspuns l o întrebare legată de ziua sa de naştere. Un jurnalist l-a întrebat ce îşi doreşte astăzi, când este ziua lui de naştere, dar şi când Parlamentul votează dacă să încuviinţeze aresarea sa sau nu. 

Citeşte şi: Victor Ponta, despre voturile din Parlament: Poziția mea și a PSD este aceea de a nu bloca acțiunile Justiției

"(Îmi doresc - n.r.) Să treacă Codurile Fiscale", a fost răspunsul surprinzător dat de Darius Vâlcov.

Fostul ministru al Finanţelor a vorbit despre Codurile Fiscale şi ultima dată când a fost audiat la DNA, aceasta fiind singura întrebare a jurnaliştilor la care a decis atunci să răspundă. 

Citeşte şi: Referat DNA: Şpaga lui Darius Vâlcov din seif - 1.323.850 lei, trei kilograme de aur, un tablou de Renoir

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 mar, 12:23
Ciprian Stan
un Rembrandt?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ