Verdict CRUNT pentru Băsescu: "A venit momentul..."

| 25 mar, 19:06

Traian Băsescu a transmis astăzi, într-un mesaj postat pe Facebook, că nu crede că Darius Vâlcov l-a denunţat la DNA, aşa cum s-a zvonit în presă.

Fostul preşedinte a adăugat că totul ar fi o minciună, chiar dacă lucrurile s-ar fi petrecut totuşi aşa.

Lucian Bolcaș, avocatul Gabrielei Firea, a comentat acest subiect într-o intervenție telefonică la România TV.

"Este o diversiune care poartă numele Traian Băsescu și nu știu câte stele are - trei sau cinci. Problema este însă alta. Marți, ieșind de la Parchetul General, suspectul Traian Băsescu a spus că nu îi este teamă de lege. Este adevărat. Zece ani nu i-a fost teamă de lege. A venit momentul să îi fie teamă și de lege și de Dumnezeu", a spus avocatul Lucian Bolcaș.

"Traian Băsescu se apară prin toate mijloacele și prin toate puterile pe care crede că le mai are", a mai spus Bolcaș.

Citeşte şi: DEZAMĂGIRE în tabăra susţinătorilor lui BĂSESCU: "Am fost nişte PROŞTI când l-am apărat"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 mar, 23:03
CUTREMURUL
......bibicule Ciprian Stan......mai bine o întrebai "oficial" pe mã'ta.......ai fi primit shtirea la fix.......dar , mai bine du'te shi vezi cã poate a cãzut mã'ta în toaletã........n-are cine-o scoate........grãbeshte-te sã nu fie prea târziu........altfel nu vei shti de ce te-o avortat înainte de vreme........Abraham n-o sã te informeze.......
26 mar, 10:37
Ciprian Stan
bomba,tunete,fulgere,cutremur,catastrofa...
tinere Panait,
vad ca esti purtatorul de cuvant al avocatului Abraham,cel care in proportie mare isi baga clientii la puscarie
ca si Mateut,ca sa fiu corect..
pe surse am auzit ca Abraham ar fi mers la toaleta..
asteptam de la tine,oficial,stirea...
25 mar, 20:27
INFORMATZII
.....aaaaaiiiii f- - ã dracu' mama lui........"A venit momentul"......jigodia dracului a tãiat salariile shi pensiile ROMÂNILOR.......ca sã aibã bani "nepotzii" lui.......shi camarila lui........n-o sã aibã parte nici de nepotzi , nici de camarilã........pe totzi îi ia dracu' cu puii lui........shi apoi pe el .........cu droutu' îl leagã ROMÂNII dã grumaz shi cu brishca va fi belit,pã viu, fãrã judecatã.........ciolanele lui n-ajung la temeteu shi nu s-o nãscut boactãr dã noapte ñici jendar cu zua s-aibã grije dã el începând cu zua de azi....................spurcatã mãshtihoaie 'o avut..... da' dã ocosh , îi ocosh, hatzapocu' dracului.........shi dupã spartu'târgului..........cam buiac aratã când intrã ca "suspect" ca sã dea declaratzii da' i sã moaie shushorca la vãlãu dupã ce iese shi aratã cam beteag.............s-o întins mai mult decât i'o fost lipideuu'.......clanu' bãsescu este mai jegos, mai abject ca orice clan.........i s'o înfundat shushtaru' shi otravã cu fotoghin curã pã el, pã familia lui, pã nepotzii lui, pã camarila lui.........ishcãtula cu chibrit îi pregãtitã............sfârâie deja...............

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ