UIMITOR. Lavinia Şandru a comentat, în propria emisiune, reţinerea soțului

| 25 mar, 19:19

Lavinia Şandru, realizatoarea emisiunii “Deschide lumea” de la Realitatea TV, a comentat votul dat astăzi în Senat în urmă căruia soţul său, Darius Vâlcov, a fost reţinut de DNA, precum şi modul în care evenimentul a fost reflectat de o parte a mass-media.

“Doamne, ce colegi mi-a fost dat să văd. Prea multă mizerie în presă. Un CNA responsabil ar trebui să sancţioneze linşajul”, a comentat Lavinia Şandru.

Şi săptămâna trecută, Lavinia Şandru a adus în discuţie în timpul emisiunii ancheta DNA care îl vizează pe soţul ei, fostul ministru al Finanţelor Publice, Darius Vâlcov. "Este soţul meu şi tatăl fetiţei mele, prin urmare nu are cum acest lucru să nu mă afecteze, dar pentru că sunt jurnalist, consider că e normal să le propun şi această temă de discuţie invitaţilor mei", spunea ea.

Darius Vâlcov a fost reţinut pentru 24 de ore de procurorii DNA la câteva ore după ce Senatul a avizat favorabil cererea procurorilor în ceea ce-l priveşte. Tot miercuri, senatorii au votat pentru încuviinţarea arestării preventive a lui Theodor Nicolescu (PNL). În cazul solicitării care îl viza pe senatorul PSD Dan Şova, senatorii au votat împotrivă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ