Alina Gorghiu, DEZVĂLUIRI ŞOPTITE despre Victor Ponta: “Există un fir roşu...”

| 25 mar, 20:24

Alina Gorghiu a devenit principala țintă a PSD-ului. După ce a cerut azi alegeri anticipate, ca urmare a faptului că senatorii l-au scăpat pe Dan Şova de DNA, social-democraţii au pus tunurile pe ea.

Acest fapt este întărit chiar de Alina Gorghiu, ea afirmând că PSD-ul și Ponta au pus tunurile pe ea și dezvăluie existența unui fir roșu.

”După votul ferm de astăzi al PNL, am devenit ținta unor atacuri concertate, din partea liderilor PSD, în frunte cu Victor Ponta și consultanții formali sau informali ai PSD. Există un fir roșu, aproape și la propriu, în toate atacurile la persoană care s-au dezlănțuit asupra mea. Mă aștept, în perioada imediat următoare, la o dezvoltarea a acestei ofensive, pe modelul consacrat deja în cazul altor adversari politici ai lui Victor Ponta. Atacul la persoana, linșajul mediatic prin toate televiziunile și platformele pe care le controlează, amenințările și intimidarea sunt singurele arme pe care Ponta și PSD le mai deține. Îl transmit lui Victor Ponta că, cel puțin în privința mea, este o strategie greșită, fără efectele scontate. Voi continua să arăt că PSD este corupt, voi continua să cer egalitate între cetățenii României și parlamentarii PSD, nu mă voi opri în a sancționa dublul limbaj și inconsistența în actul de guvernare. Românii au nevoie de adevăr și de o resetare politică.”, a declarat Alina Gorghiu.

Citeste si: Liviu Pop: ALINA GORGHIU nu a fost așa vehementă în cazul lui Vosganian

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 mar, 00:20
Ana
Solutia lui Johannis si a PNL ar fi sa o reseteze pe Alinuca mafioata.Ii cam neagra-n cerul gurii ptca mananca prea mult kkt si ii pute gura. Stim ce a fost Elena Ceausescu, Elena Udrea in politica . Asta ne mai lipsea ( de fapt PNL-ului) sa o arunce in fata pe aceasta mafioata. Ea nu va prosti pe nimeni si va fi dovedita , nu mai putem fi mintiti. PNL ar trebui urgent sa-i ejecteje mdin PNL pe toti cei care parvin de la PDL-ul lui Blaga si Basescu, altfel sint morti din fasa, fara nici o sansa mai ales cu Alina Gorghiu in functia de presedinta. Veti disparea cu totii o sa vedeti.
26 mar, 00:29
Alexandru Valeriu Pantelimon
Dupa partidul stat-mafiot basescu-boc locul doi il ocupa fara concurenta partidul acestei udrea 2 . Au de fapt acelasi comportament diversionist , manipulator si antiromanesc ambele gasti politice ce-si platesc postacii din buzunarele romanilor .
25 mar, 22:43
nic
PSD, RUSINEA TARII
RUSINE PSD, SUNTETI PARTIDUL CORUPTILOR IMPREUNA CU UNPR SI UDMR!!!!!
AFARA TOTI DIN PARLAMENT PT CA APARATI HOTII< ALEGERI ANTICIPATE!!
JOS TONTA, SEFUL CORUPTILOR!!!!!!
26 mar, 07:42
vox populi
esti unul din postacii platiti din spaga?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ