UNPR va merge pe liste comune cu PSD la alegerile locale din 2016

| 27 mar, 15:35

Uniunea Națională pentru Progresul României (UNPR) va merge pe liste comune cu Partidul Social Democrat (PSD) și la alegerile locale din vara anului viitor, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, vicepreședintele UNPR, senatorul Șerban Mihăilescu.

Potrivit acestuia, UNPR și PSD au convenit ca UNPR să obțină 10% din locurile eligibile atât pentru funcțiile de primar, cât și pentru cele de consilier județean sau consilier local.

"Vom avea o cotă de 10% care este stabilită cu PSD și care, deocamdată, se respectă. Vom avea câte un loc de consilier pe listele cu PSD în fiecare comună, oraș sau municipiu. Acesta este un principiu general", a afirmat Mihăilescu.

Parlamentarul UNPR susține că ținta Uniunii la nivel național este de a avea, până la alegerile de vara viitoare, minim un milion de membri.

Tag-uri: alegeri locale, psd, UNPR
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ