Vicepreședintele UNPR Dâmbovița, Cezar Frățilă, a demisionat din UNPR

| 27 apr, 14:06

UNPR încearcă să se consolideze în teritoriu, dar nu lipsesc tensiunile și demisiile. Vicepreședintele UNPR Dâmbovița, Cezar Frățilă, a decis să demisioneze din UNPR.

Subsemnatul Fratila Ioan Cezar, va anunt cu regret, ca incepand cu data de 27.04.2015 , renunt la calitatea de membru a Uniunii Nationale a Progresului Romaniei din motive strict personale. Va rog sa luati in considerare activitatea depusa de catre membrii UNPR Dambovita si UNPR Targoviste de pana in data de 03.03.2015 si sa reconsiderati pozitia fata de acestia, pentru ca, din anumite motive independente de dumneavoastra, ati fost dezinformat de catre oameni manati de interese personale, care pana la venirea dumneavoastra au considerat acest partid un SRL. Acesti oameni sunt loiali partidului, principiilor fundamentale ale societatii in care traim, au un mare potential de a capacita electoratul, au mers din usa in usa si din casa in casa, pentru a face cunoscut UNPR si, dezinteresat, au facut parte din aceasta organizatie. O organizatie puternica se cladeste pe fundatia acesteia. 
Va multumesc anticipat si va rog sa luati act de demisia mea. 
Cu deosebita consideratie, 
Cezar Ioan FRATILA”, scrie Frățilă.

Citeşte şi: Senator UNPR se plânge că nu are bani de haine şi vrea un salariu de 3.500 de euro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ