ŞOCANT! Cum explică un senator de ce vrea pensie specială: “Ca o compensaţie pentru ce trebuie să suportăm”

| 17 apr, 12:32

Planul parlamentarilor de a-şi acorda din nou pensii speciale a stârnit un val de rezolvă. Dacă unii dintre semnatarii iniţiative şi-au retras susţinerea pentru proiect, alţii îşi argumentează cum pot mai bine dorinţa de a avea un avantaj la bătrâneţe.

Senatorul UNPR de Constanţa Marian Vasiliev a oferit o explicație halucinantă pentru a-și justifica poziția prin care sprijină instituirea unei pensii speciale acordate parlamentarilor. Acesta vede pensia specială ca pe un spor pentru rezistenţa la înjurături, o reparaţie a onoarei.

"Este vorba de o contrabalansare a terfelirii la care e supus Parlamentul. Sunt cinci sau șase senatori condamnați pentru corupție din 170, dac-am ajuns să terfelim senatul și să-l numim penal, atunci această pensie să fie ca o compensare pentru ceea ce trebuie să suportăm. Este vorba despre respect al unui demnitar public. Eu aș vota-o doar de un leu, doar așa ca principiu, trebuie recunoscută o activitate. Eu știu ce-am suportat în campania electorală, știu și ce suport acum…", a declarat Marian Vasiliev la Dobrogea TV, citată de stiripesurse.ro.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ