Lovitură după lovitură pentru Călin Popescu Tăriceanu

| 02 apr, 07:35

Un sfert din parlamentarii PLR au parasit partidul, insa subiectul nu a facut obiectul unei analize interne in formatiunea lui Calin Popescu Tariceanu. Daca se continua in acest ritm, la iarnă partidul va ramane fara parlamentari.

Chestionati pe aceasta tema, membri din structura centrala de conducere a PLR au declarat pentru stiripesurse.ro ca subiectul nu s-a discutat oficial in structurile interne, ca nu exista o analiza pe aceasta tema privind motivele care i-au determinat pe unii parlamentari sa plece din partid si ca, in afara ‘unor luari de pozitie individuale’, nimeni nu a ‘atacat’ acest subiect.

"In afara faptului ca s-a luat act de fiecare demisie, nu a existat o alta discutie pe aceasta tema", a declarat purtatorul de cuvant al PLR, Petru Ehegartner.

PLR a intrat in noul an cu 29 de parlamentari. De la primul parlamentar PRL care si-a dat demisia din partid (Radu Stroe) si pana la cel mai recent caz (Sorin Iliesiu), un numar de opt deputati si senatori au parasit formatiunea. In total, mai bine de un sfert din parlamentarii PLR au plecat invocand motivul ca nu se mai ‘regasesc’ in acest partid sau acuzand faptul ca PLR nu este cu nimic mai bun decat vechile partide.

Calin Popescu Tariceanu a declarat ca in PLR exista 'o totala deschidere' pentru construirea unei a treia forte politice pe scena politice prin fuziunea cu PC. In acest moment, in plan parlamentar, PLR-PC sunt depasite cu mult de UNPR.

Citeşte şi: Fost lider liberal din tabăra Tăriceanu se alătură PSD

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ