Jurnalistul ELIMINAT din grila B1 TV îşi pune la zid foştii colegi

| 09 apr, 10:27

Cătălin Prisăcariu, proaspăt concediat de la B1 TV, îl atacă pe fostul său coleg, Cătălin Striblea. În textul postat pe blog, jurnalistul care a părăsit postul de televiziune săptămâna trecută îl numeşte pe Striblea "un căţel obedient" şi îi atribuie un motto: “mult e dulce și frumoasă limba ce o dăm.”

"După ce a fost detașat în interes de serviciu în B1 TV, Cătălin Striblea m-a invitat de cîteva ori în emisiunea lui. Am refuzat de fiecare dată să particip: știam că sub tonul lui de pisicuț se ascunde, de fapt, un cățel obedient, ușor confuz cînd se iese din agenda prestabilită (tot în interes de serviciu) dar, în orice caz, ținut într-o lesă scurtă. Mă rog, astea-s plăcerile omului, deci nu le condamnăm, doar le descriem sec și jurnalistic.

Striblea a început, însă, să-și dea cu adevărat măsura obedienței o dată cu invitarea lui Ponta în studioul B1, după care s-a rutinat în slugărnicie cu același Ponta, dar prin telefon. Ultima oară cînd l-am văzut eu, Striblea asculta cuminte cum Ponta se lăfăia în propriul ego clamînd că a omorît marea evaziune fiscală, din care a adus la buget un miliard (de euro, dacă bine îmi amintesc) în plus. La auzul unei asemenea bombe, orice jurnalist ar fi sărit de pe scaun și ar fi întrebat: da’ cine erau marii evazioniști? da’ cum i-ați prins, așa, în secret? în ce domenii economice se făcea evaziunea asta de un miliard de euro? etc. etc. etc. Striblea, însă, n-a avut nici o tresărire, el doar a ascultat cu capul ușor înclinat, de parcă Ponta ar fi fost fix în fața lui și l-ar fi strivit cu personalitatea sa genială. În concluzie, Striblea bifase un nou moment penibil de umilință pentru patrie și partid.

Citeşte şi: Cătălin Prisăcariu, atac fără PRECEDENT la B1TV

În seara asta, Striblea a dat iar recital de micime și slugărnicie. Față în față cu Tăriceanu, “moderatorul” s-a purtat ca un biet funcționăraș de protocol care trebuia să îi indice invitatului doar pe ce teme să tune și să fulgere. Din cînd în cînd, Striblea a mai scăpat și cîte un curajos “corect!” sau chiar un viteaz “aveți dreptate!”, chiar dacă Tăriceanu perora țanțoș despre cum cererile de arestare ale DNA sînt abuzive (!) iar CCR judecă prostii politice, în loc să se ocupe de teme importante instituționale (!!!). Pe scurt, Tăriceanu a făcut zob, în cîteva minute, două instituții ca DNA și CCR iar Striblea nu a simțit nici măcar o nuanță de nevoie ca măcar să mimeze rolul de jurnalist.

Însă cuvintele chiar sînt de prisos, mai bine priviți-l pe Striblea într-un exercițiu de obediență absolută", a scris jurnalistul pe blog.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 apr, 13:04
STALIN SI LENIN
BA ,TEMBELULU JEGOS
CE MATA PLANGI SI ARUNCI CU FLEGME IN COLEGI.ESTI TEMBEL,URAT,CRACANAT
ANALFABET CU 7 CLASE,TURNATOR DE MILITIE,NESPALAT,TRADATOR,SI FACI
PARTE DIN PUSCARIA LUI BASINESCU CU SIDA IN EL.DOI NENOROCITI DE HOTI.
DUTE DRACULUI SI VINDE ZIARE, LA CASA SCANTEII.ALA-I PALATUL PRESEI,BOULE
11 apr, 13:04
STALIN SI LENIN
BA ,TEMBELULU JEGOS
CE MATA PLANGI SI ARUNCI CU FLEGME IN COLEGI.ESTI TEMBEL,URAT,CRACANAT
ANALFABET CU 7 CLASE,TURNATOR DE MILITIE,NESPALAT,TRADATOR,SI FACI
PARTE DIN PUSCARIA LUI BASINESCU CU SIDA IN EL.DOI NENOROCITI DE HOTI.
DUTE DRACULUI SI VINDE ZIARE, LA CASA SCANTEII.ALA-I PALATUL PRESEI,BOULE
09 apr, 15:46
BOBI PAUNESCU, CAINE MAIDANEZ
PRISPACARULE ESTI URAT SI TEMBEL
CE MAT DE ZHIARIST ESTI ? VINZI ZIARE UMEDE CA HARTIA DE WC.BA,MILOGULE
ESTI URAT SI STRAMB ,CA SATANA SA TE IA.PUPACIOS DE CURURI BASINISTE.
AI LUAT DE BASINESCU 1 MIL DE EURO,STIM DIN SURSE,SCURSE DE LA GUNOIERI
COLEGI CU TINE.PROSTOVANE DAMBLAGIU.LA MORGA CU TINE
10 apr, 18:05
Prostia antenista
anteno milogi
Pune mina pe carte, ma analfabetule!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ