Scandalul Tăriceanu-Gorghiu pe funcţiile ministeriale: Îşi doreşte şi ea să ajungă ceva

| 30 mar, 14:35

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a respins luni afirmația copreședintelui PNL Alina Gorghiu potrivit căreia anul trecut acesta i-ar fi propus o funcție ministerială în schimbul plecării din PNL.

"Știu de multă vreme că Alina Gorghiu își dorește să ajungă și ea ceva, ministru dacă s-ar putea. Și-a dorit foarte mult. Nici măcar fostul președinte al partidului Antonescu, care era mult mai permisiv decât mine, nu a fost dispus să o nominalizeze pe Alina Gorghiu pentru o funcție ministerială.

Așa că eu cu atât mai puțin aș fi dispus să îi fac o asemenea propunere. Cred că aceste idei fac parte din planul ei personal de carieră, din ceea ce visează probabil destul de des, dar probabil nu a fost cazul în ceea ce mă privește să-i fac o asemenea propunere", a afirmat luni Tăriceanu.

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a postat luni pe pagina sa Facebook că "e greu de conceput" ca Tăriceanu să creadă cu adevărat în ceea ce spune în calitate de "purtător de cuvânt informal al lui Victor Ponta", de vreme ce anul trecut i-ar fi propus "funcții ministeriale în schimbul plecării din PNL".

Citeşte şi: RĂZBOI pe faţă între GORGHIU şi TĂRICEANU. Ultima LOVITURĂ

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 apr, 00:39
ioana
vreau
. Daca doriti sa aveti succes urcati si iesiti la lumina stralucitoare a succesului, înconjurati-va de oameni ce stiu sa reuseasca in viata. Tineti in mână intreaga putere de a alege, folositi-va aceasta putere!
Trimite ”vreau” la adresa de email [email protected]
Fara detalii pe facebook, program part-time, conexiune la internet
Instruire gratuita, seriozitate, rabdare si perseverenta.
Solicitam si oferim seriozitate.
31 mar, 08:11
Florin
O tema noua
Dacă îţi doreşti sincer să câştigi bani mai mulţi decât la ora actuală, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să înveţi să acorzi mult mai puţină atenţie lucrurilor pe care le spun sau le fac cei din jurul tău şi mult mai multă atenţie "micuţei voci" care îţi vorbeşte în sinea ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email
[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ