Daniel Constantin îi DESFIINŢEAZĂ partidul lui Voiculescu: Mai mult de 95% dintre conservatori vor fuziunea cu PLR

| 09 apr, 09:37

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a declarat miercuri că peste 95% din membrii conservatori sunt de acord ca PC să fuzioneze cu PLR. Daniel Constantin, căzut din graţiile fondatorului, este decis să-l lase pe Dan Voiculescu fără partidul pe care l-a creat în jurul trustului media pe care îl patronează prin fiicele sale.

Conservatorii care se opun fuziunii susţin că opinia lor este împărtăşită de majoritatea oamenilor din partid. Aceştia sunt puşti însă la punct de Daniel Constantin. Ministrul Agriculturii afirmă că peste 95% dintre liderii PC sunt în favoarea fuziunii cu partidul lui Tăriceanu, scrie stiripesurse.

"A fost o opinie majoritară. La ultima şedinţă de săptămâna trecută, am vrut să dau ocazia fiecărui lider de organizaţie judeţeană să-şi exprime punctul de vedere.

Citeşte şi:  Voiculescu este DEVASTAT! Statul vrea să scoată la vânzare sediile Antenei 3, Antenei 1 şi Grivco


Nu cred că au fost 3 organizaţii care să aibă îndoieli vizavi de această fuziune. Deci majoritatea colegilor sunt de acord. Există acest grup - domnul Pelican, doamna Grapini, domnul Şerban Rădulescu - pe care îl respect, care spune că nu ar trebui să renunţăm la numele de conservator, că nu ar trebui să facem fuziune, ci alianţă.

Nu conduc PC într-un stil dictatorial. Dacă există o opinie majoritară să nu facem fuziune, o respect. Dar astăzi opinia majoritară, mai mult de 95%, este să mergem pe această cale. Toţi colegii au văzut multe cercetări sociologice.

În România există această tendinţă de polarizare: să avem un partid pe partea dreaptă şi pe partea stângă PSD. În niciun sondaj de opinie nu există o previziune că în 2016 vor câştiga mai mult de 35-40% fiecare parte. Categoric oamenii au nevoie de o alternativă", a declarat Daniel Constantin, la TVR.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ