Voiculescu este DEVASTAT! Statul vrea să scoată la vânzare sediile Antenei 3, Antenei 1 şi Grivco

| 02 apr, 20:30

Guvernul pregăteşte scoaterea la vanzare a proprietăţilor confiscate în dosarul ICA, în care Dan Voiculescu a fost condamnat, in august 2014, la zece ani de inchisoare pentru fapte de coruptie, conform unor surse guvernamentale citate de Hotnews.ro.

Acţiunea de evaluare este realizată în cadrul Secretariatului General al Guvernului si ar putea dura putin peste o luna, au mai precizat sursele.

Dan Voiculescu s-a fi interesat recent, printr-o scrisoare trimisa ANAF, cat a recuperat statul din prejudiciul de 60 de milioane de euro si ce bunuri a identificat statul in actiunea de recuperare a prejudiciului. In aceeasi scrisoare, Voiculescu intreaba daca bunurile deja confiscate si intrate in proprietatea statului au fost evaluate si la ce suma, mai scrie Hotnews.

Citeşte şi: HALUCINANT! Fiscul nu poate administra imobilele lui DAN VOICULESCU


In dosarul ICA, instanta a stabilit un prejudiciu in valoare de 60 de milioane de euro. Separat de stabilirea prejudiciului care urmeaza sa fie recuperat, a dispus confiscarea unor imobile.  Valoarea imobilelor confiscate de statul roman nu se scade  din valoarea prejudiciului in valoare de 60 de milioane de euro. Sunt doua masuri diferite, fara legatura intre ele.

Citeşte mai mult pe Hotnews.ro.

Citeşte şi:  Dan Voiculescu CONTESTĂ decizia instanţei în dosarul ICA şi invocă citate din BIBLIE

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ