SURPRIZĂ IMENSĂ. Dan Voiculescu a recunoscut!

| 03 apr, 13:40

În urmă cu câteva zile, Mugur Ciuvică a făcut o declarație surprinzătoare despre Antena 3, și anume că în rândul jurnaliştilor Antena 3 se află ofiţeri acoperiţi.

În acest context, într-o postare pe blogul personal, fondatorul PC, Dan Voiculescu, care se află în spatele gratiilor pentru 10 ani în dosarul ICA, a vorbit, în contextul relansării Jurnalului Național, despre faptul că  trustul Intact s-a confruntat cu ofițeri acoperiti: „în 25 de ani au fost greutăți cu duiumul, de la ofiteri acoperiti infiltrati in redactie, pana la presiunea altor institutii ale statului.”

„Acest brand a fost ieri relansat iar eu, in loc de nostalgie, am un sentiment de putere.

Lansat in anul 1991, Jurnalul National a fost prima mea investitie in Trustul de presa care astazi a ajuns cel mai puternic din Romania.

Suma investita atunci a fost atunci de 15-20.000 de dolari.

Am inceput cu Marius Tuca si Dan Diaconescu. A continuat Cosmin Gusa. Apoi a revenit Marius.

Cred ca 80% din ziaristii din presa au trecut prin trustul Intact si ulterior, fiecare si-a urmat drumul lui.

Greutati in acesti 25 de ani au fost cu duiumul: de la ofiteri acoperiti infiltrati in redactie, pana la presiunea altor institutii ale statului.

Si, totusi, am rezistat. Ziarul a ramas vertical si ieri s-a relansat cu o echipa noua.

Le doresc viata lunga pentru ca tot ce am construit a fost gandit sa fie peren si sa dureze peste 100 de ani.”, scrie Dan Voiculescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ