Demisie cu greutate după votul din Senat în cazul Șova

| 30 mar, 08:46

Liderul PLR Vâlcea, deputatul Romeo Rădulescu, a anunțat duminică că demisionează din această formațiune, acuzând faptul că nu se simte confortabil într-un partid ai cărui lideri îi protejează pe corupți.

"Mă delimitez complet de cum a procedat Călin Popescu-Tăriceanu în legătură cu votul în cazul lui Dan Șova, aplicând regulamentul Camerei, nu Constituția.

Îmi afirm public dezamăgirea față de rezultatul votului din Senat, de miercurea trecută. Este, indiscutabil, motivul pentru care părăsesc Partidul Liberal Reformator. Parlamentarii nu sunt cu siguranță mai presus de lege, ci ar trebui să fie un exemplu de respectare a Constituției.

Nu ne putem prevala de regulamente pentru a salva diverse nume. Mereu am militat pentru oameni curați, fără dosare care să le păteze cariera, mai ales când e vorba de personaje puse în funcții publice. Corupții nu au ce căuta în politică și administrație. Este crezul de la care nu o să mă abat vreodată", a declarat Rădulescu.

Citeşte şi: CTP: Alde Rus, Vosganian, Şova și Voiculescu vor să inducă românilor că toţi suntem păcătoşi dintotdeauna

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ