Geoană: Votul în cazul lui Șova, un vot cu un simbolism mai înalt decât alte momente similare

| 27 mar, 13:20

Mircea Geoană consideră că în cazul votului din Senat pentru Dan Șova interesele personale și de protejare a "relației ombilicale" între premierul Victor Ponta și social-democrat au fost mai importante decât interesele PSD și ale țării.

"Este, din păcate, încă un moment în care reputația Senatului și a Parlamentului suferă. Este un vot cu un simbolism mai înalt decât alte momente similare pe care, din păcate, le-am mai văzut în Senat și în Camera Deputaților. Din păcate pentru conducerea PSD și pentru relația între Victor Ponta și Dan Șova, au fost sacrificate reputația României, respectul de care ne bucurăm sau pe care încă îl mai avem în fața partenerilor noștri europeni și transatlantici. Din păcate, interesele personale și interesele de protejare a relației ombilicale între Ponta și Șova au fost mai importante decât interesele PSD și decât interesele țării", a declarat vineri Mircea Geoană la Institutul Național de Statistică.

Senatorii au respins miercuri solicitarea privind reținerea și arestarea preventivă a social-democratului Dan Șova, acuzat de săvârșirea a trei infracțiuni de complicitate la abuz în serviciu în dosarul privind fapte de corupție la companiile energetice Turceni și Rovinari.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 mar, 13:47
daniel ionescu
blocajul la mantinela
faptul ca ceea ce am comentat nu este acceptat, da masura acestui site! de kkt
27 mar, 13:45
daniel ionescu
cred ca lipsa de "glagorie" (Iliescu te-a definit perfect!) te face inca odata de kko! a contesta un drept licit nu inseamna doar a contesta libertatea de opinie, ci si legea ! senatul are dreptul legal sa hotarasca in temeiul normelor care-i incadreaza activitatea. rusinos este ca, in pofida normelor date in sprijinul constitutiei unii (ticalosi sau lichele) vor sa vada o republica a procurorilor si sa duca in derizoriu puterea legislativa! a lasa ancheta sa-si vada de cursul sau normal si, delaolalta a oferi dreptul unui membru al acestui for de a se infatisa in instanta ca "om liber" - parcheltul/ DNA-ul nu sunt instante! - mi se pare un act de normalitate.
27 mar, 13:28
dan sova
eu am demnitate si onoare,vreau sa ma apar in libertate
am un seif plin de onoare,in cabinetul lui Victor
eu cu Dna jipa nu stam in genunchi la procurori,stam cu spatele la intreg poporul...
in fond,ce este aia Constitutie?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ