Cristian Tudor Popescu: Dacă aș ieși în stradă n-aș striga ”Dan Ș-o va lua!”. Ce ar cere jurnalistul

| 27 mar, 23:11

Editorialistul Cristian Tudor Popescu a declarat vineri ca daca ar iesi in strada nu ar striga 'Dan S-o va lua!' asa cum au facut-o protestatarii din Piata Universitatii. El ar manifesta pentru o noua Constitutie si ii atrage atentia presedintelui Klaus Iohannis ca si el ar trebui sa faca presiuni pentru a determina schimbarea Constitutiei urmand ca cei care refuza sa suporte consecintele 'nu peste mult timp', potrivit stiripesurse.ro.

„Dacă aş ieşi în stradă, ceea ce nu mai fac de 25 de ani încoace, n-aş striga “Dan Ş-o va lua!”, aşa cum am văzut pe nişte pancarte. Nu cred că în felul ăsta se situează chiar pe o poziţie net superioară lui Şova cei care vin cu astfel de pancarte. Dar aş striga altceva: „Altă Constituţie! Altă Constituţie!”, asta este cheia pentru schimbare”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

„Dacă îi supune presiunii acesteia preşedintele Iohannis pe distinşii parlamentari acum, înainte de alegerile din 2016, atunci se va vedea. Dacă refuză, cei care refuză să participe la schimbarea Constituţiei vor suferi consecinţele nu peste mult timp. E un moment propice ca preşedintele să forţeze schimbarea Constituţiei”, a declarat C.T.P.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 mar, 09:33
grisa
am spus-o...
De acord cu schimbarea Constitutiei dar cine o va redacta ? USD-ul avand majoritatea ,vor face din ea o fituica buna de servit clientela politica. Constitutia este interpretata de cei chemati sa o aplice dupa cum le cere interesul de moment.
28 mar, 07:38
Gigi
Oferta pentru toate judetele
Cea mai accesibila oferta de lucru! Suntem in continua extindere, cu mari perspective pentru perioada urmatoare! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ