CRISTIAN TUDOR POPESCU, declaraţie ŞOCANTĂ despre urările de PAŞTE

| 11 apr, 10:54

Editorialistul Cristian Tudor Popescu a facut o declaratie ce poate parea socanta. Pentru ca multi isi ureaza in aceste zile 'Sarbatori fericite!', inclusiv politicienii inunda retelele de socializare cu astfel de urari de Paste, CTP explica faptul ca aceste urari 'fericite' echivaleaza cu a spune 'Genocid fericit!'

Cristian Tudor Popescu a marturisit la Gandul Live ca nu va participa la Slujba de Inviere din acest an, desi i-ar placea sa mearga pentru a vedea cum arata oamenii.

„Vine tineretul asta e bine, nu contează ce legătură au ei cu Isus, nu ştiu. Dar poate că au, poate că sunt educaţi la ora de religie şi ştiu. De ce se duc oamenii ăştia la biserică, se duc cei mai mulţi în mod mecanic, pentru că aşa e dat, pentru că aşa au auzit ei că e bine. Nu au nicio conştiinţă despre ce este în spatele acestei sărbători. Ne urăm sărbători fericite.

Dacă eu acum v-aş ura dumneavoastră genocid fericit, ce aţi spune, că am înnebunnit. Nu am înnebunit. Această sărbătoare pe care ne-o urăm noi unii altora în mare bucurie şi la care ne îndopăm cu miel, are la bază omorârea întâilor născuţi ai tututor egiptenilor, în vreme ce evreii se găseau în captivitate”, a spus CTP, potrivit romaniatv.net.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

10 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 apr, 22:42
florin mihaita
acu, ce vreti, daca nu-i mai da sarbu bani curati ca sa se uite cu palaria pe cap la televizor?! vorbeste si el cu capul gol...
12 apr, 12:25
amar
REGRETE
Măi Ticu Isari ştii că tu eşti prea deştept ,depăşeşti multe secole şi chiar veacurii .Aşa că tetea te sfătueşte să revii înapoi aici pe pământ cu cele ale noastre de zi cu zi.
12 apr, 13:32
Ticu Isari Canada
Saracul este si prost
Iaca o vorba de la Anton Pan: "Nu stie unde-l mananca, dar zice scarpina inca". Este pentru matale dle "Regrete", caci dupa raspuns, cu siguranta, ai fost in caruta cu prosti, caruta care s-a si rasturnat, accident care ti-a luat si respectul si ingaduinta pentru cei din jur. Daca iti plac cartile, citeste "Psihologia poporului roman" si poate mai pui o liniuta la educatia ta precara, caci se vede de la o posta prostia si NICMINICIA. Deh, esti si tu un rroman.
19 apr, 13:25
Ticu Isari Canada
Amar imi este sufletul cand vad ca prostia...
Cine esti? Un nimeni.
Ce ai facut tu pana acum? Nimic.
Concluzia: un Nimeni si un Nimic.
12 apr, 12:12
mihai
Comentatiu *
Lumea în domeniu credinţei este venită bine înpreună cu cel de sus .
12 apr, 12:00
amar
Clasele societăţilor
Urarea se referă la clasa societăţii .
12 apr, 11:55
Mantou Amar
LA PLESNEALĂ
Dl Cristiean Tudor Popescu .Încerci să fii cineva ,dar ce a creat duhul sfânt nimeni nu poate schimba .Sunt unii care aruncă pe piaţă diferite răstălmăciri pentru a'şi face o faimă .Dar vezi bine cum cazi singur în groapă .tel. 0749851217 te aduce pe drumul cel bun .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ