CTP o apără pe Simona Halep în faţa lui Ilie Năstase: "ABSURD"

| 06 apr, 17:17

"Ilie Năstase o tratează pe Simona Halep ca pe un adversar politic, fostul mare jucător duce un meci absurd împotriva Simonei", scrie jurnalistul Cristian Tudor Popescu în cel mai recent editorial de pe gandul.info.

"De când s-a ridicat Simona pe cerul tenisului, Ilie Năstase o tratează ca pe un adversar politic, într-o campanie electorală. Fostul mare jucător, actualmente senator, căruia nu-i neagă nimeni performanţele, duce un meci absurd împotriva Simonei.

Nimic nu e în regulă, nimic nu e deosebit la Simona Halep, n-a câştigat un Grand Slam, întâlneşte numai adversare mai slabe – altceva nu găseşte de spus bătrânul Nasty.

Ba da, o acuză acum că nu vrea să joace pentru echipa României în meciul de Fed Cup împotriva Canadei.

Simona a explicat cu bun-simţ şi bunăvoinţă: se simte, cum altfel, obosită după cele două mari turnee consecutive de la Indian Wells şi Miami, meciul cu Canada e la Montreal, asta înseamnă o nouă deplasare peste Ocean, cu schimbare de fus orar, şi se joacă pe suprafaţă sintetică, ceea ce îi rupe programul de turnee pe zgură care începe cu Stuttgart şi se va încheia cu Roland Garros, pe care vrem cu toţii să-l câştige.

Citeşte şi: Ilie Năstase o ATACĂ pe Simona Halep: De ce nu joacă pentru România?

În plus, spune Simona şi are dreptate, echipa României, cu Irina Begu, Alexandra Dulgheru, Raluca Olaru, Andreea Mitu (fără puternica Monica Niculescu, care, la fel, a ales să nu vină, dar ei nu-i zice nimic dl Năstase) poate bate Canada, chiar şi cu Eugenie Bouchard în frunte, întrucât celelalte jucătoare canadience sunt modeste.

Dl Năstase mai are a ne transmite că d-sa nu ştie cine e Mitu. Asta consideră marele nostru campion că trebuie să adreseze psihicului tinerei jucătoare Andreea Mitu, locul 107 mondial, debutantă în naţionala României – încurajarea „n-am auzit de Mitu”. Nu pot decât să nu mă gândesc ce s-ar fi ales de acea echipă sau jucătoare căreia Ilie Năstase i-ar fi fost antrenor...

Când a putut, Simona a jucat pentru România în Fed Cup, cu Serbia, cu Spania, contribuind la victorie."

Citeşte mai departe pe gandul.info

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 apr, 17:45
_Eu~
_In cautarea_Echidistantei_!~
~He_..In atentia celor de la Prima TV in speta celor de la " Cronica Circotasilor "..ce a mai ramas din ea_!!...Cind il satirizati pe Vadim in final adaugati si replica_:.." Medicamente-medicamente "..In regula~..Cind ii vine rindul si lui CTP...se pare ca o dati la cotita_!..De ce sau de cine va este frica_??....Atunci cum ramine cu echidistanta jurnalistica cu care toti va laudati ??...DC nu ii dati replica finala si in deplin acord cu realitatea ??...Adica_?...Da_!=!_SCHIZOFRFENIE-Schizofrenie_!_la puterea cit_???....si 2. Salutam decizia CNA de a amenda acelasi post Prima TV pt. exces de publicitate_!...Putin 200.000 la cite milioane ia intrat in buzunar lui C. Burci~~~..un 2.000.000 lei amenda ar fi fost mai potrivit !,..caci marele Cristi Nu saraceste_!~~...Da e de groaza sa te uiti la un film pe acel post_:..15 minute film !_20 de publicitate_..si tot asa_!..loveaua sa iasa_~_~_~...Da_Daa=O_"Schizofrenie"_!!!!!_...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ