Anunţ NEAŞTEPTAT făcut de Simona Halep: A RENUNŢAT să mai JOACE...

| 05 apr, 13:48

Simona Halep a declarat, sâmbătă, la revenirea la Bucureşti după turneele din SUA, că nu va evolua în întâlnirea României cu echipa Canadei din play-off-ul pentru Grupa Mondială a Fed Cup.

"Este foarte greu să merg să joc în Canada, sunt obosită, am obligaţii la Stuttgart, dacă era în Europa mă duceam cu mare drag. Eu zic că avem prima şansă, Irina (n.r. - Irina Begu) este în formă bună şi la dublu avem echipă bună. Îmi pare rău că nu voi fi cu ele, dar voi fi cu sufletul acolo", a declarat Halep.

Echipa de Fed Cup a României va întâlni formaţia Canadei, în deplasare, în play-off-ul pentru Grupa Mondială. Meciul va avea loc în perioada 18-19 aprilie.

Simona Halep a revenit, sâmbătă, în România, după ce a participat la turneele de la Indian Wells, unde a câştigat titlul, şi Miami, la care a fost eliminată în semifinale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ