Tăriceanu a reuşit să înscrie PLR în Registrul Partidelor Politice

| 30 mar, 21:45

După aproape un de la plecarea cu scandal din PNL, Călin Popescu Tăriceanu a reușit să-şi înscrie formaţiunea în Registrul Partidelor Politice. Prin urmare Partidul Liberal Reformator există cu acte în regulă.

Începând cu data de 30 martie 2015, Tribunalul Bucureşti a decis să aprobe înscrierea partidului lui Tăriceanu în Registrul Partidelor Politice.

Decizia CAB: "Încuviinţează modificarea Statutului şi a Programului Partidului, intervenite conform celor hotărâte în cadrul Congresului Extraordinar al Partidului Naţional al Mediului din 19.12.2014. Dispune înscrierea modificărilor în Registrul Partidelor Politice. Cu apel în 5 zile de la comunicare, care se va depune la Tribunalul Bucureşti. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 30.03.2015."

Inițial, Tăriceanu și ai lui au preluat Partidul Național al Mediului pe care au dorit să îl transforme în PLR,  numai că înscrierea a eșuat după ce instanța a constatat că numele și sigla au fost schimbate prea aproape de alegerile prezidențiale și așa Tăriceanu a fost obligat să candideze din postura de independent. Ulterior a mai fost făcut un congres și acum actele au fost aprobate de Tribunalul București.

În acest moment PLR se află în negocieri cu PC pentru o fuziune prin comasare din care va rezulta până la începutul verii un nou partid de factură liberală.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ