INCREDIBIL: GABRIELA CRISTEA a ajuns în faţa MAGISTRAŢIILOR

| 02 iun, 09:11

Situatia se incinge intre Gabriela Cristea si Marcel Toader la doi ani de la despartire. Prezentatoarea de la “Te vreau langa mine” a ajuns in fata judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti pentru a rezolva, pe cale legala, situatia financiara cu fostul sau sot.

“In urma cu aproximativ doua luni, am introdus o actiune in instanta, in care Gabriela Cristea solicita recuperarea unei sume foarte mari de bani care au plecat din conturile ei in contul personal al fostului sot si al firmei la care acesta este administrator si asociat. In mod normal, transferul acesta ar fi trebuit sa se realizeze cu acordul Gabrielei, insa nu s-a intamplat asa. Marcel Toader a scos banii fara ca doamna Cristea sa stie. Ea a aflat ca nu mai are sumele in euro abia in momentul in care s-a dus la banca si a constatat ca are conturile aproape goale! Dupa divort, Marcel Toader a recunoscut in presa ca a facut aceasta tranzactie, dar nu a spus si daca ii va restitui banii fostei sotii. Mai mult, Gabriela Cristea a incercat sa aiba o discutie cu el pe acest subiect si sa rezolve totul pe cale amiabila, civilizat si nicidecum in instanta, insa nu s-a gasit o solutie. In aceste conditii, s-a ajuns in fata judecatorilor”, a declarat avocatul Ionela Vasile Negulici, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

“In acest moment, dosarul a ajuns la Tribunalul Bucuresti si se afla in procedura prealabila, aceea in care cazul este studiat si verificat de judecatori. Din acest motiv, Marcel Toader nu a fost citat inca! In scurt timp insa, se vor stabili termenii pentru declaratii in instanta, iar atunci el va fi instiintat si va trebui sa se prezinte in fata magistratilor, mai ales ca Gabriela Cristea a depus toate actele in care isi justifica actiunea in instanta”, a conchis avocata vedetei.

Citeşte şi: ÎNFRÂNGERE grea pentru Antena 3. Cât trebuie să plătească după pierderea procesului

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ