Senator UNPR se plânge că nu are bani de haine şi vrea un salariu de 3.500 de euro

| 24 apr, 13:06

Cine a spus că doar femeile au nevoie de bani în plus pentru haine noi s-a înşelat amarnic. La fel de bine şi bărbaţii susţin că moda este foarte importantă mai ales dacă lucrezi şi în politică. Dovada o face chiar un senator UNPR care spune că are nevoie de un salariu de nici mai mult, nici mai puţin de 3.500 de euro pentru că trebuie să îşi schimbe cămăşile zilnic.

Nu e singurul. Senatoarea PNL, Vasilica Steliana Miron, a declarat cu nonşalanţă că salariul de parlamentar nu îi ajunge nici măcar pentru coafor şi că doar pentru asta cheltuieşte lunar peste 1.000 de euro.

Senatorul UNPR, Ionel Agrigoroaiei, spune că actuala indemnizație de parlamentar nu-i ajunge pentru a-și schimba în fiecare zi cămășile și costumele.

”Chiar dacă pe mulţi i-aş deranja, o mie de euro, eu, personal, ştiu că trebuie să vin în costume şi să-mi schimb în fiecare zi şi cămăşile, şi absolut tot, pentru că am întâlniri cu delegaţii din străinătate, am întâlniri la cel mai înalt nivel cu tot felul de persoane importante. Poporul român, cetăţenii mei, ar trebui să conştientizeze că eu nu mă pot duce în haine de şantier sau în trening”, a spus senatorul, potrivit Gândul.info.

Iar pentru asta , spune parlamentarul, îi trebuie un salariu cam de 3.500 de euro.

”Eu susțin cu tărie pentru că noi avem cele mai mici salarii din Europa, prețurile din România nu sunt cele mai mici, sunt chiar foarte mari. Un salariu decent ar fi minimum 3.500 de euro pentru un parlamentar”, mai spune Agrigoroaei.

Ionel Agrigoroaiei nu este singurul politician care se plânge că nu-i ajung banii. Senatorul Steliana Miron susţinea de curând că banii din remunerația de parlamentar nu-i ajung nici măcar pentru a merge la coafor. Liberala a precizat că numai pentru asta ar avea nevoie de 1.000 de euro. Şi cu toate că s-a plâns că salariul de parlamentar e mic, senatoarea a fost surprinsă la mall, la cumpărături.

Steliana Miron nu face rabat de la cumpărături nici când vine vorba despre fiica sa. Cele două se aseamănă şi în ţinute. Politiciana a spus și că îşi face hainele şi pantofii la comandă, la producători locali.

 

Citeşte şi: PENIBIL! Demnitar multimilionar, cu pantofii rupţi la o întâlnire importantă

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ