Victor Ciutacu, comentariu FABULOS după botezul lui Cristian David

| 20 apr, 22:51

Imaginile cu ceremonia în cadrul căreia fostul ministru de Interne, Cristian David, s-a lepădat de politică și s-a botezat la Biserica Internațională Harul din București, nu l-au lăsat indiferent pe Victor Ciutacu, jurnalist România TV.

Victor Ciutacu consideră, într-o postare pe Facebook, că telespectatorii ar fi putut beneficia de un spectacol complet, dacă fostului ministru de Interne, Cristian David, i s-ar fi alăturat și Oana Zăvoranu.

"N-am nici o treabă cu religia nimănui, dar botezul fratelui Cristi, în regia fraților Marinel și John, este un spectacol în sine. Aproape că-mi pare rău că Zăvoranca nu-i și ea penticostală, că îngemănau ăștia lucrarea de nu mai pleca nimeni din fața televizorului", a scris Victor Ciutacu.

Eliberat sub control judiciar, după ce a fost cercetat pentru o șpagă de o jumătate de milion de euro pentru aprobarea unei retrocedări de teren, Cristian David a luat calea bisericii și s-a pocăit. Astfel, Cristi David (născut Troacă), a fost botezat.

Vorbind pentru prima dată "din apa botezului", cum aprecia "fratele Mrinel", fostul ministru de Interne a menționat și o profeție din urmă cu doi ani și jumătate, al cărei sens pe deplin l-a înțeles abia acum.

"Sunt exact 2 ani și jumătate de când am ascultat o profeție (...) M-a ascultat fratele Marinel cu toată înțelegerea, m-a lăsat să-mi spun discursul, după care mi-a spus: «Tu nu ești chemat pentru politică. Dumnezeu are altă lucrare pentru tine». Mărturisesc astăzi, acum, că nu am înțeles sensul deplin al acelor vorbe și a fost nevoie de un timp pentru ca acele vorbe să capete sens în înțelegerea mea...", a spus la ceremonie Cristian David.

Citeşte şi: Reacția pastorului care l-a botezat pe fostul ministru Cristian David: ”Dumnezeu cunoaște inima”

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ