Ciutacu, după ce a apărut în interceptări: Dacă tot n-am furat nimic, măcar să mă terfelească olecuţă

| 16 apr, 16:39

Victor Ciutacu a reacţionat imediat după apariţia numelui său în dosarul preşedintelui suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu. Ciutacu acuză DNA că vrea să îi compromită numele şi că numele său apare în dosar într-un context în care îşi face meseria de jurnalist.

Victor Ciutacu pe Facebook: "Aud ca statu' de drept nu-l putea trimite in judecata pe Nicusor Constantinescu fara sa ma pomeneasca in dosar. Daca tot n-am furat nimic, macar sa ma terfeleasca olecuta. Oh, dar ce surpriza, Ciutacu vorbeste la telefon cu subiectii emisiunilor lui! Si le mai cere si acte!

Altfel, recunosc smerit, am vorbit cu el si pe whatsapp, si, culmea nerusinarii, in roaming, pe banii mei, la New York, unde nu-l cauta nimeni in afara de mine. Si, blasfemie, am si facut un interviu cu el. Pe care l-au si dat ai mei pe post...

P.S. In caz ca-i nevoie, marturisesc sub juramant ca am prieteni condamnati pe care-i vizitez uneori. Nicusor, caruia nu i-am zis niciodata dom' Constantinescu, ci pe nume, nu se numara printre ei", a scris Victor Ciutacu pe pagina de Facebook.

Numele jurnalistului apare într-o serie de interceptări din dosarul în care Nicusor Constantinescu, presedintele CJ Consatnta, a trimis in judecata pentru acte de coruptie. Constantinescu le comanda jurnaliștilor de la cotidianul "Telegraf" din Constanța și de la televiziunea TV Neptun și chiar îi amenința să desfășoare ample campanii de presă împotriva procurorilor DNA.

Citeşte şi: NICUŞOR CONSTANTINESCU dădea ordine ziariştilor în timp ce era arestat la domiciliu. INTERCEPTĂRI

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ