BOMBĂ! De ce a cerut Nicuşor Constantinescu strămutarea dosarului

| 14 apr, 10:05

Nicuşor Constantinescu află astăzi unde va fi judecat dosarul în care este acuzat ar fi subfinanţat Centrul Militar Zonal.

Preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa a cerut strămutarea procesului din cauza presiunii mediatice.

Reamintim că Nicușor Constatinescu a fost chemat pentru a şasea oară la judecată, în dosarul în care este acuzat de procurorii anticorupţie că a subfinanţat Centrul Militar Zonal.

Anchetatorii susţin că Nicuşor Constantinescu se face vinovat de abuz în serviciu pentru că nu a asigurat reparaţiile sediului, piese de schimb şi consumabile pentru sistemele informatice din dotarea Centrului Militar Zonal. În opinia procurorilor, el este acuzat şi că a paralizat sistemul de comunicaţii ale unităţii militare.

Procurorii îl mai acuză pe Nicuşor Constantinescu şi că a încercat de mai multe ori să evacueze instituţia din sediul pe care îl ocupa. Anchetatorii susţin că prejudiciul total creat Ministerului Apărării Naţionale a fost de aproape 70.000 de lei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ