Decizia ŞOCANTĂ luată de fostul ministru Cristian David: Vreau să împlinesc PROFEŢIA de acum doi ani! FOTO

| 20 apr, 14:50

Fostul ministru Cristian David, aflat sub control judiciar în dosarul în care este acuzat că a luat mită jumătate de milion de euro, a ales calea mântuirii şi s-a botezat la Biserica Internațională Harul din București.

"Duminică, 19 aprilie 2015, în cadrul serviciului de dimineață al Bisericii Internaționale Harul din București, unde slujește ca păstor Ioan Ceuță, a avut loc botezul nou testamental al domnului Cristian David, fost ministru de interne în Guvernul României", anunţă site-ul istorieevanghelica.ro.

Citeşte şi:  Cristian David, trecut din arest la domiciliu în faza de control judiciar

Cristian David a declarat că în urmă cu doi ani şi jumătate a ascultat profeţia pastorului prin care i s-a spus că: "Tu nu eşti chemat pentru politică. Dumnezeu are altă lucrare cu tine. Împlinesc astazi profeţia de acum doi ani şi jumătate. Mă angajez să duc la bun sfârşit aceasta lucrare pentru mine. Nu ai cum sa faci şi politică şi să faci şi lucrarea Domnului, de aceea am ales să fac doar lucrarea Domnului".

Cristian David se află sub control judiciar în dosarul de luare de mită,  după ce ar fi intervenit pentru emiterea unui titlu de proprietate asupra unui teren de 15 ha aflat în intravilanul municipiului Buzău.

"Referitor la suma de 500.000 euro pentru intervenția efectuată de ministrul de interne, Cristian David, pe lângă prefectul județului Buzău, Bîgiu Cristian, suma a fost remisă personal de Mladin prin intermediul șefului de cabinet. La o întâlnire ulterioară, Mladin Adrian l-a întrebat pe David Cristian dacă a fost în regulă, acesta a răspuns afirmativ, singura observație fiind cu privire la suma de bani că 'Era mai bine dacă erau în lei'", au reținut procurorii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ