Raluca Turcan: E dificil să schimbăm acum majoritatea, politicienii curaţi nu se scot din joben

| 06 apr, 12:26

Vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, declară la RFI că "trebuie cântărit foarte bine cât de mult poate să meargă compromisul pentru obţinerea unui nou Guvern". Turcan mai spune că alegătorii trebuie să înţeleagă faptul că "oamenii politici din Parlament care să dea o altă majoritate nu se scot acum din joben, nu se inventează unii curaţi-curăţei".

Raluca Turcan crede că "este important să nu-i minţim pe oameni şi să înţeleagă că o nouă majoritate poate fi obţinută în momentul de faţă pe câteva căi: venind unii oameni care au plecat din PNL şi acum doresc să se reîntoarcă sau prin nişte alianţe în Parlamentul României, dar care sunt făcute cu partide pe care cetăţenii deja le cunosc foarte bine şi mă refer la UNPR, PC, UDMR şi alte partide care gravitează în jurul PSD-ului şi care ar putea fi preluate într-o altă majoritate. Deci este dificil în momentul de faţă să schimbi majoritatea, pentru a avea un nou Guvern", notează RFI.

O nouă majoritate parlamentară trebuie formată din "oameni de calitate", consideră vicepreşedintele PNL. "Dorim să avem un Guvern, dorim să avem pârghiile pentru a susţine în Executiv programul politic al lui Klaus Iohannis, însă lucrul acesta trebuie să se facă cu oameni de calitate şi hotărâţi să facă lucrul acesta. PNL-ul are o parte. Trebuie să-i găsim pe ceilalţi", explică Raluca Turcan.

Citeşte mai mult pe RFI

Citeşte şi:  Pedelist de rit vechi, penelist de rit nou, tupeist tot timpul

Tag-uri: PNL, Raluca Turcan
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 apr, 11:24
stefan
oferta
Va puteti depasi frica de esec, mergand cu incredere actionand ca si cum ar fi imposibil sa esuati. Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa castige bani in timpul liber intr-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract cu comision, Pentru mai multe detalii, trimiteti mesajul ''PROIECT'' la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ