Nicuşor Dan, despre Klaus Iohannis la 100 de zile de mandat: A ajuns să conteze doar în PNL

| 04 apr, 13:49

Nicuşor Dan, preşedintele Asociaţiei Salvaţi Bucureştiul, a declarat că preşedintele Klaus Iohannis "a eşuat" prin faptul că a "stat departe", creditul său de imagine s-a uzat şi "a ajuns să nu mai conteze decât în Partidul Naţional Liberal".

Nicuşor Dan a comentat cele 100 de zile de mandat ale preşedintelui Klaus Iohannis, spunând că, în opinia lui, preşedintele a eşuat şi a ajuns să nu mai conteze decât pentru PNL.

"Eu cred că a pierdut, din păcate, un moment foarte bun. Pentru că în acele zile, în primele 20 de zile de mandat, am văzut nişte gesturi ale lui care s-au transformat imediat în nişte decizii ale Parlamentului. A fost de ajuns ca Iohannis să spună ceva, pentru ca nişte oameni care erau restanţi în Parlament să fie trimişi în judecată, în cele din urmă. Din păcate, el nu a profitat atunci pentru a crea un cadru de dezbatere de largă audienţă în care să poată să convingă partidele să promită nişte lucruri pe care ele de fapt nu le vor. Stând departe, s-a uzat acest credit de imagine pe care el îl avea, şi acum vedem că de fapt el a ajuns să nu mai conteze. El a ajuns să conteze doar în Partidul Naţional Liberal, oamenii ştiind un pic de frică, sau în fine, aşteptând în funcţie de relaţia pe care o au cu el să primească diverse poziţii într-un eventual guvern viitor. Dar mai mult de atât, el, din păcate, a eşuat. El, practic, nu mai contează acum", a declarat la Gândul live.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, recent, în conferinţa de presă cu ocazia a 100 de zile de la preluarea mandatului, că "cea mai mare nemulţumire" a sa în această perioadă şi "cea mai mare restanţă" o reprezintă modul în care Parlamentul continuă să trateze cererile Justiţiei.

"Cea mai mare nemulţumire a mea în această perioadă şi, trebuie să recunoaştem, cea mai mare restanţă rămâne modul în care Parlamentul continuă să trateze cererile Justiţiei, dar şi faptul că promisiunea de a face mai transparente şi mai simple procedurile care privesc încuviinţarea cereriilor Justiţiei nu a fost onorată încă de partide", a spus Iohannis.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ