Prima reacţie a Alinei Gorghiu despre "premierul din umbră": Ne bem cafeaua des împreună

| 07 apr, 12:07

Alina Gorghiu reacţionează, pe Facebook, după ce au apărut informaţii potrivit cărora prim-vicepreşedintele Cătălin Predoiu nu mai este dorit în funcţia de viitor premier al PNL, iar numele ei a fost vehiculat ca posibil înlocuitor.

"Am văzut ca numele meu este iarăși pus la grea încercare.  Le transmit călduros celor care vor să mă promoveze, din când în când, în înalte funcții de stat, că PNL are un singur candidat și înalt și bine pregătit, în persoana lui Cătălin Predoiu.

Nu e, deci, nevoie nici de propuneri, nici de dezminţiri. Şi eu, și Cătălin Predoiu suntem oameni mari, vaccinaţi şi ne bem cafeaua des împreună. Altfel, dezbaterile despre resursele umane ale partidului sunt bune mereu, dar şi mai bune dacă au ca scop înnoirea partidului și nu rotația de cadre", conchide Alina Gorghiu.

Citeşte şi:  Cătălin Predoiu, „premierul” demis de PNL înainte să fie numit în funcţie

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 apr, 19:58
Exilatul Gica
GORGHIU-asta ne mai lipsea si vom avea de toate.
Sa ne fereasca Bunul Dumnezeu, sa ajunga J.O., asta, sa-l inlocuiasca pe Ponta ca ne-am dus de tot.
Codobatura asta politica, este mai rea si mai distructiva si decat Elena Ceausescu si decat Elena Udrea si Alina Bica, toate luate la un loc.
Oare, nu ar trebui sa dam crezare, macar partial, celor care au spus ca Noul Mesia, este de fapt Trimisul Special al Masoneriei Germane, pentru ingenuncherea Romaniei? In tandem cu "vrajitoarea asta" nici frumoasa nici desteapta, cu trecutul incetosat, poate reusi !
14 apr, 15:58
Ela
Corect! Avem toate sansele sa ne mai pacalim odata, dar ceea ce este grav consta in situatia sociala din Romania, adica mai suporta pacientul o noua recoltare de sange in interesul altora ajutati de unii dintre noi?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ