BOMBĂ! DEZVĂLUIREA care arată relaţia dintre George Scutaru şi Cătălin Predoiu

| 03 apr, 23:18

George Scutaru, fostul consilier al preşedintelui Klaus Iohannis, acuzat de procurorii DNA că a primit mită 170.000 de euro în 2008 pentru campania electorală, a fost unul din principalii sponsori ai PNL. Celebrul broker Cristian Sima relatează cum a finanţat George Scutaru campania electorală a premierului din umbră, Cătălin Predoiu.

"Sa va spun o poveste: Toamna lui 2008. Predoiu e ministrul lui Tariceanu. Tariceanu il cheama si il roaga sa candideze. Predoiu ii spune ca nu are bani. Tariceanu mirat ii raspunde: cum nu ai bani? Pai nu ai penitenciarele. Predoiu saracu nu stia ca se pot face bani din penitenciare. Cazanciuc de exemplu, cind a cumparat Citroen-uri de la ATS, pentru puscaria de la jilava, a cerut 30 de euro spaga pentru fiecare masina, spagile gainaresti mergeau pina la nivelul de 30 de euro pentru o masina.

Citeşte şi:  EXCLUSIV În anul în care DNA îl acuză că a primit mită, George Scutaru şi-a donat aproape toţi banii la PNL

Tariceanu il trimite la Scutaru. Scutaru ii finanteaza campania lui Predoiu contra celebrului mafiot psd-ist local Ghiveciu. Scutaru e insa zgircit. Predoiu nu avea carisma nici pentru scara blocului daramite pentru campania de la Buzau. Sa le vorbesti la aia din Plescoi despre MCV e sinucidere curata. Ghiveciu se apuca sa dea paturi la toti taranii. Predoiu disperat se duce la Scutaru si-i spune ca psd- istul da paturi. Scutaru ii explica ca asa se cistiga alegerile si ca trebuia sa aiba bani de campanie. Predoiu nu da nimic si pierde alegerile cu brio.

Nu cred ca le-ar fi cistigat nici macar daca dadea carpete cu rapirea din serai. Scutaru a inteles ca e un looser si nu s-a sinchisit sa cheltuie banii partidului pe un looser. Dupa alegeri Predoiu il tradeaza pe Tariceanu si trece de partea lui Basescu, ordin de la superiorii din servicii sau oportunism, nu stiu. Cert e ca Basescu l-a manipulat usor, se ridica in picioare si cind vorbea cu Base la telefon. Evident l-a tradat si pe Basescu cind vintul nu mai sufla in pupa marinarului si cind buldogul i-a facut o oferta de a reveni la putere. Sa nu uitam ca Predoiu s-a dus la Ponta in aprilie 2012 ca sa il lase ministru la justitie si l-a rugat si pe Base sa intervina pentru el. Base nu a intervenit, ponta era de acord cu predoiu la justitie dar ghinion , s-a opus Crin Antonescu", relatează Cristian Sima pe Facebook.

Citeşte şi:  PSD îl atacă pe Predoiu: Să îşi dea demisia! Răspunsul liderului liberal UPDATE

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ