Fostul consilier prezidențial George Scutaru s-a prezentat la Poliție

| 14 apr, 09:52

George Scutaru a fost, in aceasta dimineata, la Sectia 5 Politie, unde trebuie sa se prezinte de doua ori pe saptamâna, potrivit obligatiilor stabilite în cadrul masurii controlului judiciar, dispusa în cazul sau în dosarul în care este acuzat de complicitate la luare de mita si spalare a banilor.

Fostul consilier prezidential pentru securitate nationala George Scutaru a ajuns la Sectia 5 Politie în jurul orei 09.00. Conform programului stabilit în cadrul masurii controlului judiciar, George Scutaru trebuie sa se prezinte la Sectia 5 Politie în zilele de marti, la ora 09.00, si joi, la ora 11.00.

În timpul controlului judiciar, George Scutaru are interdictie sa paraseasca tara si sa comunice cu anumite persoane nominalizate de anchetatori. De asemenea, George Scutaru trebuie sa se prezinte în fata procurorilor sau la instanta ori de câte ori este chemat si sa anunte daca îsi schimba locuinta.

George Scutaru este sub control judiciar pentru 60 de zile, începând din 3 aprilie, în dosarul în care este urmarit penal pentru complicitate la luare de mita si spalare a banilor, dupa ce ar fi primit 170.000 de euro, o parte din mita de un milion de euro primita de o persoana cu functie de conducere din administratia locala.

Citeşte si: Fiica lui teodor Meleşcanu ar fi implicată în dosarul lui George Scutaru

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ