PSD îl atacă pe Predoiu: Să îşi dea demisia! Răspunsul liderului liberal UPDATE

| 03 apr, 14:02

PSD ii cere lui Catalin Predoiu sa isi asume participarea "intr-o campanie finantata din coruptie si sa isi dea demisia din functiile politice detinute in PNL, in urma dezvaluirilor referitoare la sustinerea 'campaniei sale electorale'". Catalin Predoiu a reactionat.

UPDATE. Cătălin Predoiu a reacţionat la atacul PSD. El îi lansează o provocare lui Victor Ponta, după modelul lansat de Klaus Iohannis în campania electorală.

"Am luat la cunoştinţă insinuările calomnioase şi solicitarea obraznică a PSD – Victor Ponta. Le RESPING CATEGORIC. Nu am săvârşit vreodată vreo faptă de corupție și nici nu am avut cunoștință de vreuna. Îl chem și eu pe Victor Ponta la o provocare bărbătească, pentru că nu a răspuns niciodată pentru campaniile sale mizerabile (găini moarte și atacuri mincinoase). Să nu mai procedăm ca în cazurile Șova și Vosganian! Pe scurt, Victore, dacă eu sunt declarat SUSPECT, subliniez, SUSPECT, într-un dosar de corupție, plec pe loc din viața publică, chiar înainte de decizia unei instanțe. Dacă nu, să îți asumi faptul că românii s-au săturat de calomnii și de mizerii, și să pleci tu din viața publică printr-un gest de onoare!"

Citeşte şi: Daniel Savu, mesaj pentru Cătălin Predoiu: Să își asume o campanie finanțată din corupție și să demisioneze din PNL

"Astazi, fostul parlamentar PNL si consilier prezidential, George Scutaru, a intrat in atentia procurorilor anti-coruptie, pentru modul in care a finantat campania din Buzau, in anul 2008. Conform procurorilor DNA, exista suspiciuni ca respectiva campanie electorala a fost finantata din mita. PSD reaminteste ca unul dintre candidatii PNL la Buzau, in 2008, a fost nimeni altul decat Catalin Predoiu, cel care detine astazi functia de prim-vicepresedinte al PNL. PSD solicita acestuia demisia din functia politica detinuta si asumarea participarii la o campanie electorala finantata din coruptie. De asemenea, PSD ii solicita acestuia sa raspunda pentru folosirea acestor bani pentru campania sa electorala", se arata intr-un comunicat de presa al PSD.

Citeste si: INCIDENT la DNA: Este a doua oară când același protestatar sparge geamul instituţiei

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 apr, 14:25
liviuioan
-- CAPSULA--s-a crapat--
Draga--ludmila turceskaia pandeva--a amerizat--CAP-SULA--lui Catalin PRUNA--riu--acum trebuie sa se acomodeze cu --SISTEMUL----udrea--bica--URMASII lui TRAIAN .
03 apr, 14:08
Ludmila Turischeva
pentru Victor,cu drag de la Soci
il ai pe amicul Valcov,pe amicul Sova,pe amicul Dragnea,pe Mazare,Constantinescu,Duicu,o groaza de amici
rezolva intai cu ai tai si apoi,cu Predoiu
de fapt,incearca sa te rezolvi pe tine cu Hertanu(cumnatul),Sarbu(socrul) si ne intalnim la DNA
te pup,pa

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ