Cătălin Predoiu, atac DUR la Victor Ponta după demisia lui Vâlcov

| 16 mar, 10:28

Cătălin Predoiu, premierul virtual al Opoziției, lansează un nou atac la șeful Guvernului după ce Darius Vâlcov, omul care s-a ocupat de Codul Fiscal a fost nevoit să demisioneze din cauza problemelor cu justiția.

Cătălin Predoiu spune că premierul Victor Ponta ar trebui să-şi ia Codul Fiscal "aruncat pe piaţă între două vizite în Dubai" şi să-l retragă la Minister, ca să i-l rescrie cineva cu adevărat priceput:

"Victor Ponta (Dr. în Drept) şi Darius Vâlcov (demisionar din motive cunoscute) ne spun că-i bun Codul Fiscal. Ionuț Dumitru (şef consiliu fiscal, profesionist serios), FMI şi Comisia Europeană (plus autorii celor 1.000 de amendamente la cod trimise deja Ministerului de Finanţe) ne spun că proiectul Codului nu e fundamentat. E uşor de văzut pe cine trebuie să luăm în serios. Ponta ar face bine să-şi ia Codul aruncat pe piaţă între două vizite în Dubai şi să-l retragă la Minister, ca să i-l rescrie cineva cu adevărat priceput", a scris Cătălin Predoiu pe pagina sa de Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 mar, 11:04
Andu
Fanfaronul se grabeste
Fanfaronul asta venal si ahtiat sa ajunga PM simte ca fiecare zi care trece il scoate din carti. Are si el bube. Ascunse sub un guler alb, ce-i drept!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ