PONTA, replică-fulger pentru BĂSESCU

| 06 apr, 21:37

 

Premierul Victor Ponta a declarat că Traian Băsescu încă nu a plătit "cu adevărat" pentru "relele făcute României", ca răspuns la afirmația făcută aproape simultan de fostul președinte la un alt post de televiune, conform căreia prim-ministrul și președintele Iohannis nu-l vor în politică.

 

"Cred că Traian Băsescu nu a plătit cu adevărat pentru toate relele pe care le-a făcut României şi cred că trebuie să plătească. Şi aici mă refer atât politic cât şi penal pentru că atunci când oamenii spun «dreptate până la capăt» nu se mulţumesc doar cu Elena Udrea", a declarat Ponta, luni seară, la România Tv.

Premierul nu crede în ideea unor alegeri anticipate, promovată de liberali.

"Vă spun foarte direct: când au fost alegeri anticipate în România, din 1989 până acum? E foarte bine dacă PNL își face un program de guvernare și pregătește oamenii şi participă la alegeri în 2016 cu un program. E un lucru normal și democratic (...) Dacă am face anticipate pentru Parlament, le-am face pe legea actuală, şi atunci toată discuţia că schimbăm modul de alegere al Parlamentului, al Consiliilor Judeţene, ar fi o păcăleală. Ori eu nu cred că PNL vrea să păcălească oamenii (...) Deci toată discuția asta cu anticipate e o gogoașă", a afirmat premierul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 apr, 17:48
Csillag
oportunitati
”Mai întâi de toate, trebuie să ştii cu exactitate ceea ce doreşti, dacă vrei cu adevărat să eliberezi extraordinara putere care se află în tine.” Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul INFO. la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ