Gata cu munca! Iohannis A PLECAT ÎN VACANŢĂ. Ce destinaţie a ales cuplul prezidenţial

| 06 apr, 10:14

Un comunicat al administrației prezidențiale anunță că "în perioada 6-10 aprilie, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, se află în vacanță de Paști".

Klaus Iohannis şi-a luat vacanţă cu ocazia Sarbătorilor de Paşti.

Surse apropiate Administrației Prezidențiale au dezvăluit că Iohannis și Prima Doamnă au făcut Paștele în Germania, la Wurzburg, la părinții președintelui, iar restul vacantei ar urma sa fie petrecut pe o insula din Portugalia, conform stiripesurse.ro.

Citeşte şi:  Cel mai celebru publicitar, despre Klaus Iohannis: Măsoară de șapte ori și taie o dată

Pe site-ul ziarului local Diario de Noticias a fost publicată o ştire potrivit căreia preşedintele României se află în vacanţă în Madeira.

"Preşedintele României îşi va petrece vacanţa în Madeira", este titlul de pe prima pagină a site-ului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 apr, 20:19
Exilatul Gica
Noul Mesia, va darama de tot Romania
Ati gresit, v-a mai ajutat si diaspora organizata si dirijata de "serviciili", si uite asa, ati cazut din lac in putza. Sunt auto-exilat, si nu am votat nici cu socialistii nici cu neo-capitalistii de carton, dar nu este o scuza.
Ati aflat ca in Romania, capitalul romanesc a scazut in pondere la sub 45%. Ca Romania a inceput sa nu mai apartina romanilor? Ca vanzand pamantul tarii, padurile tarii, apele tarii, resursele tarii, vom ramane fara tara?
Singurul partid, ma rog, alianta de partide, cangrenate si ele de coruptie, este adevarat, dar care mai vor sa pastreze inca Romania pentru romani, sunt astia de stanga, care fie si numai prin definitie, ar trebui sa fie mai aproape de popor si nevoile lui, in timp ce asasinii economici politici si sociali, de acum, in frunte cu PDL-ii asezati pe capul PNL-ilor, sunt demolatorii lipsiti de scrupule, ai Romaniei. Aduceti-va aminte !
06 apr, 18:31
gheorghe
AM FACUT O ALEGERE PROASTA
07 apr, 05:14
sara
E proasta rau dar tot e mai buna decat cealalta varianta,

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ