Klaus Iohannis îşi lansează a doua carte: "Primul pas". Ce dezvăluiri va cuprinde

| 06 apr, 13:31

Preşedintele Klaus Iohannis lansează în luna mai cea de-a doua carte, după succesul înregistrat cu volumul "Pas cu pas", care s-a vândut în 130.000 de exemplare, anunţă editura Curtea Veche Publishing

Potrivit unui comunidat al editurii, cartea "Primul pas" va reprezenta o continuare a volumului “Pas cu pas”, lansat la finalul anului trecut şi vândut în peste 130.000 de exemplare.

Citeşte şi: Gata cu munca! Iohannis A PLECAT ÎN VACANŢĂ. Ce destinaţie a ales cuplul prezidenţial

"După ce a fost cea mai căutată carte din istoria Gaudeamus, cu aproape 8.000 de exemplare achiziţionate la ediţia din 2014 a târgului de carte, volumul “Pas cu pas” de Klaus Iohannis a devenit una dintre cărţile cu cea mai rapidă ascensiune în topul vânzărilor din România, atingând cifre rar întâlnite pentru piaţa de carte din România, atât pentru ediţia tipărită, cât şi pentru cea în format electronic. Curtea Veche Publishing a primit solicitări pentru traducerea volumului în limbile bulgară, germană, maghiară și olandeză", se mai arată în comunicat.

Volumul “Primul pas” va fi lansat la 23 mai, în cadrul Târgului Internaţional de Carte Bookfest, ce se va desfăşura în Bucureşti între 20 şi 24 mai 2015. Volumnul va dezvălui informaţii din culesele campaniei electorale şi din primele zile ale mandatului de Preşedinte.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ