Cristoiu, atac dur la Klaus Iohannis: "Vrea să ne tragă pe sfoară mai ceva ca un jucător de Alba neagra"

| 07 apr, 08:48

Ion Cristoiu lansează pe blogul personal un atac dur la adresa președintelui Klaus Iohannis, printr-un text care vrea să satirizeze concediul luat de acesta cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

"Un Comunicat laconic de pe site-ul Administrației prezidențiale aduce la cunoștința Poporului Muncitor că:
În perioada 6-10 aprilie, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, se află cu familia într-o vacanță privată, cu prilejul sărbătorilor pascale. În toată această perioadă, Președintele României își exercită atribuțiile constituționale și, în măsura în care va fi necesar, va reveni în București.

Citeşte şi: Gata cu munca! Iohannis A PLECAT ÎN VACANŢĂ. Ce destinaţie a ales cuplul prezidenţial

Față de acest Înalt Text, îmi permit să observ:

1. Prea Mult Alesul, vîrît pe gîtul românilor drept neamț, vrea să ne tragă pe sfoară mai ceva ca un jucător de Alba neagra. Paștele Catolic, de care a beneficiat bugetarul Klaus Iohannis, a avut loc în zilele de 5 și 6 aprilie 2015. Din 7 aprilie 2015, nici un bugetar, fie el și catolic, nu poate beneficia de vacanța de Paști, fără a risca să i se taie zilele de 7, 8, 9 și 10 aprilie din salariu. Socotind c-a avut zile libere de Paștele catolic și, evident, va avea zile libere și de Paștele ortodox (chiar dacă ar veni la Cotroceni, n-ar avea cu cine să lucreze, deoarece angajații Administrației prezidențiale beneficiază de zilele libere de Paști), Bugetarul numărul unu al Patriei și-a luat 10 zile libere de Paști.

2. După numai o sută de zile de președinție, Klaus Iohannis și-a luat consoarta și-a șters-o în vacanță. Nu oriunde, ci într-una din insulele de lux ale lumii: Madeira. Comunicatul ne asigură că președintele continua să-și îndeplinească și în Madeira atribuțiile constituționale. Asta înseamnă că, pe banii statului, Klaus Iohannis a luat cu el, în insula de lux din mijlocul Atlanticului, o armată de angajați care să-i asigure protecția și legăturile secretizate cu țara.

3. Nici un președinte postdecembrist nu și-a îngăduit să-și ia vacanță de Paști de o asemenea întindere – 10 zile – și cu atît mai puțin nu și-a îngăduit vacanțe luxoase, în insule de nababi. Klaus Iohannis înscrie în Istoria postdecembristă o premieră.

4. Tot luni, 6 aprilie 2015, s-a dat știre oficială că Klaus Iohannis e autorul unei noi cărți (Deja de succes! strigă ofițerii acoperiți din presă). Poartă titlul Primul pas și constituie memoriile lui Klaus Iohannis despre campania electorală și despre cele 100 de zile. Campanie electorală n-a fost, deoarece Binomul SRI-DNA i-a ținut locul candidatului, plimbat prin București ca un  prapure la vreme de secetă. Dacă ne gîndim că-n cele 100 de zile, Klaus Iohannis a dus-o numai în vizite externe de protocol și în sindrofii regale, ne e greu să dibuim ce au putut scrie despre el în numele lui negrii care i-au compus cartea.

Citeşte şi: Klaus Iohannis îşi lansează a doua carte: "Primul pas". Ce dezvăluiri va cuprinde

5. Volumul de debut al lui Klaus Iohannis s-a numit Pas cu pas. Al doilea se numește Primul pas. Cum se va numi al treilea? Cum să se numească? Avînd în vedere că distinsa soție va fi proclamată Prima doamnă a țării, următorul volum se va numi Pași în doi.", scrie Ion Cristoiu, pe blog.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 apr, 00:33
Exilatul Gica
Messia - contra jucator
Asta spuneam si eu. Am ales si am cules. Am suportat un bisnitzar 10 ani, vom suporta si un turist al lucrului bine furat si ambalat?
Concluzia, este ca am scapat de dracul si am dat peste tac-su, ambalat in neamt.
Ce probleme ale tarii? Care tara? Omul mesianic, vrea toata puterea si atat. Program de guvernare - ioc, solutii pentru conservarea pamantului si averii nationale ( ce a mai ramas din...), ioc. Buldogul PDL-ist, Blaga, cainele pazitor al Messiei in campanie, vrea ca de paste, sa preia Guvernarea. N-a precizat daca pentru Pastele lui Johannis, Pastele lui Blaga, sau Pastele Cailor verzi pe peretii de la Cotroceni.
Asteptam precizari ! (Poate vor veni de la DNA)

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ