Klaus Iohannis, anunţ important! Ce a decis preşedintele să facă după Paşti

| 04 apr, 15:30

Klaus Iohannis a făcut un anunț important pe contul său de Facebook. Președintele vrea să vadă ce au făcut partidele parlamentare de la ultima consultare de la Cotroceni și le cheamă din nou la discuții.

"După sărbătorile de Paști, voi relua consultările cu partidele politice și vom evalua cât s-a realizat din calendarul acțiunilor stabilite la începutul sesiunii parlamentare", a scris șeful statului pe contul de socializare.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, marți, după o sută de zile de mandat că va urma o nouă rundă de consultări cu partidele parlamentare. 

"Voi mai avea consultări cu siguranță. După sărbători, o să propun partidelor o nouă rundă de consultări, să vedem până unde s-a ajuns cu modificarea legislației, care sunt următorii pași, ce se mai poate face în această sesiune parlamentară", a precizat președintele Klaus Iohannis.

Președintele a precizat că "nu-și poate imagina cineva că își imaginează cineva că acum, de azi pe mâine schimbăm tot". Klaus Iohannis a subliniat că "lucrurile nu merg așa simplu, exact din acest motiv am avut mai multe runde de discuții cu reprezentanții partidelor, voi avea în continuare runde de discuții și lucrurile se vor corecta".

 

Citeşte şi: Klaus Iohannis nu-l mai vrea premier pe Cătălin Predoiu. Cine ar putea să-i ia locul

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ