Iohannis: Ne dorim ca SUA să se afle printre primii zece investitori străini din România

| 30 mar, 16:35

Klaus Iohannis a transmis pe Facebook, concluziile întâlnirii cu Michael Turner, co-preşedinte a Grupului de Prietenie pentru România din Congresul SUA, mesajul transmis fiind că ne dorim ca SUA să se afle printre primii 10 investitori străini din România.

”Am spus delegaţiei americane conduse de Michael Turner, co-preşedintele Grupului de Prietenie pentru România din Congresul SUA, că ne dorim ca Statele Unite ale Americii să se afle printre primii 10 investitori străini din România. Pentru aceasta, putem pleca de la potenţialul incontestabil al ţării noastre, care are oameni bine pregătiţi şi creativi şi de la avantajele conferite de poziţia noastră geostrategică”, se arată în postarea preşedintelui Klaus Iohannis.

Iohannis mai menţionează că domenii precum energia, infrastructura strategică, IT-ul ar trebui să fie prezente pe lista scurtă de priorităţi a investitorilor americani în România.

”Astfel Parteneriatul Strategic România - Statele Unite ale Americii va veni în întâmpinarea aşteptărilor cetăţenilor, va contribui la crearea de noi locuri de muncă şi la îmbunătăţirea nivelului de trai”, mai scrie şeful statului pe Facebook.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, SURPRINS de un protestatar anti-Ciorbea: „Idei puține…”

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ