Secretele din spatele căsniciei preşedintelui: Părinţii lui Iohannis NU au vrut-o pe Carmen de NORĂ

| 15 mar, 18:10

Preşedintele Klaus Iohannis a reuşit, până acum, să ţină presa la distanţă atunci când vine vorba despre viaţa sa dincolo de Cotroceni, sau primăria Sibiului.

Însă nu de discreţie au dat dovadă şi vecinii săi care au vorbit despre ce s-a schimbat în Sibiu de când Klaus Iohannis ocupă prima funcţie în stat şi mai ales dedebuturile relaţiei cu Prima Doamnă.

Se pare că la început “familia Iohannis nu a dorit-o ca soţie pentru Klaus, deşi Carmen provine dintr-o familie de blănari, înstărită”, potrivit Libertatea. Carmen, cea care l-a cucerit iremediabil pe Klaus Iohannis, este o  profesoară de engleză foarte iubită de elevii săi, care şi acum locuieşte şi predă la Sibiu. În ciuda titulaturii de primă doamnă, continuă să iasă neînsoţită pe stradă şi vorbeşte cu toţi oamenii care o opresc pe stradă.

Sibienii spun că preşedintele şi Prima Doamnă au rămas la fel de modeşti în sensul că, potrivit unor zvonuri, SPP-ul ar fi vrut desfiinţarea tuturor micilor magazine şi service- uri de pe strada unde îşi au casa Carmen şi Klaus Iohannis, ca să poată asigura paza aşa cum cere protocolul, însă preşedintele s-a opus. El a declarat că nu este firesc să dea peste cap viaţa unor oameni care nu au greşit cu nimic şi că insistă ca micii afacerişti din zonă să fie lăsaţi în pace. Cel puţin până le expiră contractele aflate în derulare.

PREMIERĂ! Klaus Iohannis, cel mai puternic POLITICIAN EUROPEAN

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 mar, 10:29
Tavi
Ai grija de batrinete acuma pina esti tinar
Cea mai noua oferta de lucru !!! Oferim curs gratuit si complet de instruire ! Succesul garantat se ascunde in ambitia noastra a fiecaruia dintre noi de a nu renunta.S-ar putea ca la batrinete sa trebuiasca sa muncesti daca nu faci ceva in plus acuma pina esti tinar. sellectam urgent dezvoltatori de prioect pentru piata nationala si mondiala.Part-time(in timpul liber 3 ore/zi) sau full-time. Cerem seriozitate maxima.Alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]
16 mar, 08:03
Costy
Gandeste si actioneaza pozitiv!
Trimite textul “VREAU SA MA CONVING ca acest anunt nu este spam ori teapa” la adresa de email [email protected]
Vei constata ca Te dorim intr-o echipa romaneasca de oameni supercurajosi si deschisi la minte, dornici sa invete lucruri noi si sa castige BANI muncind pe calculator la domiciliu, in baza unui proiect inedit si interesant pe plan national si mondial.
15 mar, 21:00
SAIOC IOANA LILIANA
ok
Cautam colaboratori care sa se alature echipei noastre.
Conditii necesare :
- calculator + internet , cunostiinte minime de operare.
Fiecare isi stabileste programul sau de lucru.
Avem nevoie de persoane serioase, inzestrate cu calm si rabdare.
Instruirea se ofera gratuit sub forma unor lectii prezentate pe mail.Se ofera contract !
Proiectul se doreste a fi lansat pe piata americana de carti electronice!
Daca esti interesat trimite un mail la adresa: [email protected] cu subiectul "detalii".

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ