Gorghiu explică motivul pentru care IOHANNIS tace

| 14 mar, 17:49

Alina Gorghiu, copreşedintele PNL, a explicat care este motivul pentru care Klaus Iohannis nu a avut încă nicio reacţie, în cazul deputatului Laszlo Borbely, deşi a avut o reacţie rapidă atunci când Senatul l-a scăpat pe Varujan Vosganian de urmărirea penală.

"Sunt absolut convinsă că preşedintele este mâhnit de orice vot care înseamnă o piedică împotriva justiţiei, indiferent că este vorba de cazul Varujan Vosganian, de cazul deputatului Borbely sau de absolut orice alt caz. Mesajul domniei sale nu a fost unul personal în campanie şi după campanie. A fost un mesaj la nivel de principiu: nu blocaţi justiţie în Parlament", a declarat, sâmbătă, copreşedintele PNL.

Totodată, Gorghiu susţine că nu poate să răspundă în numele Preşedinţiei cu privire la atitudinea diferită a lui Iohannis în cele două cazuri.

Alina Gorghiu a vorbit şi despre cazul fostului consilier prezidenţial George Scutaru. De la plecarea de la Cotroceni, acesta nu a avut nicio apariţie publică şi nici nu şi-a manifestat intenţia de a se reînscrie în PNL. "Ştiu ceea ce ştiţi şi dumneavostră: că demisia domniei sale a survenit din motive personale. Până în acest moment, domnul Scutaru nu a făcut nicio solicitare de a se reînscrie în Partidul Naţional Liberal şi nici nu am mai apucat să iau legătura cu domnia sa", a declarat Alina Gorghiu, la Timişoara, potrivit stiripesurse

Citeşte şi: PREMIERĂ! Klaus Iohannis, cel mai puternic POLITICIAN EUROPEAN

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ