Victor Ponta: Am trei propuneri pentru Ministerul Finanţelor

| 15 mar, 22:20

Premierul Victor Ponta a declarat duminică în cadrul unei emisiuni la B1 TV că demisia lui Darius Vâlcov reprezintă o pierdere pentru Guvern.

”Cu siguranță a Vâlcov a fost unul din cei mai competenți miniștri. E o pierdere pentru guvern. Ministrul de Finațe e o poziție-cheie pentru guvern. E o situație mai mult decât neplăcută”, a spus Victor Ponta.

”Vreau să termin proiectul codului Fiscal ca să putem să îl trimitem la Parlament, i-am spus și președintelui. Nu am pe cineva pe care să îl propun la minister pentru că e o chestie serioasă. Am trei nume, dar nu știu cine vrea (...)Încă nu am vorbit cu nimeni. Sper să găsesc un kamikaze care să vrea. Sunt omeni capabili. Problema este să-i conving să-și asume această reponsabilitate. Sunt puțini oameni care vor să se implice”, a mai spus premierul, adăugând că îl va informa pe Klaus Iohannis înainte să facă propunerea de ministru la Finanțe.

Ministrul Finanţelor, Darius Vâlcov, este acuzat de trafic de influenţă, fiind suspectat că, în calitate de primar al oraşului Slatina, ar fi intervenit în favoarea unui om de afaceri în atribuirea unor contracte, cel din urmă promiţându-i 20 la sută din sumele încasate.

Citeşte şi: INTERCEPTĂRI EXPLOZIVE! Darius Vâlcov se întâlnea cu ceilalţi suspecţi într-un cimitir

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 mar, 12:10
PETRE
Teatrul,"Commedie dell 'Arte" cu piesa,de inceput ,"Pontallone &Arlecrino"eput,""
O fi sa fie,acum !
16 mar, 08:05
Costy
PONTA ARE 3 PROPUNERI PENTRU FINANTE
Gandeste si actioneaza pozitiv!
Trimite textul “VREAU SA MA CONVING ca acest anunt nu este spam ori teapa” la adresa de email [email protected]
Vei constata ca Te dorim intr-o echipa romaneasca de oameni supercurajosi si deschisi la minte, dornici sa invete lucruri noi si sa castige BANI muncind pe calculator la domiciliu, in baza unui proiect inedit si interesant pe plan national si mondial.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ