Ponta, PRIMA reacţie după acuzaţiile lui Vanghelie. Ce-i reproşează lui Iohannis

| 15 mar, 22:36

Victor Ponta a vorbit, duminică, despre acuzațiile pe care i le aduce fostul PSD-ist Marian Vanghelie. Șeful executivului a spus că nu controlează DNA-ul, dând drept exemplu cercetările procurorilor în dosarul cumnatului său.

"Cred ca eșecul lui Vanghelie și al lui Geoană, că ei sunt împreună, a fost evident acum o săptămână-două.Trebuie să fii ori foarte ticălos, ori foarte lipsit de inteligență să țipi la televizor că Ponta controlează DNA-ul, cumnatul meu e cercetat. Marian Vanghelie are multe defecte, dar e un tip inteligent, știe că nu aveam cum."

Totodată, Victor Ponta afirmă că nu are nimic să-i reproșeze șefului statului.

"Faptul că ne informăm pe lucrurile importante, că ne întâlnim aproape săptămânal e foarte bine, că dacă am de numit un ministru, îl anuț inainte, nu află din presă. A fost un mod de lucru stabilit din decembrie. Cu președintele anterior, orice normă am stabilit a încălcat-o. Sunt niște norme logice, inspirate și din experiența negativă cu dl Băsescu, care nu respectat nicio regulă și ieșea la televizor după ce discutam și mă făcea în toate felurile...Amândoi am spus campania a fost campanie, fiecare a avut de suferit, acum mergem mai departe și ne facem treaba", a spus Ponta.

"Deocamdată nu am absolut nimic de reproșat la adresa președintelui Klaus Iohannis. Oricum nu aș face-o în public", a adăugat premierul.

Citeşte şi: Marian Vanghelie, AMENINŢĂRI din AREST pe modelul Elenei Udrea

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 mar, 08:06
Costy
REACTII PONTA LA VANHELE
Gandeste si actioneaza pozitiv!
Trimite textul “VREAU SA MA CONVING ca acest anunt nu este spam ori teapa” la adresa de email [email protected]
Vei constata ca Te dorim intr-o echipa romaneasca de oameni supercurajosi si deschisi la minte, dornici sa invete lucruri noi si sa castige BANI muncind pe calculator la domiciliu, in baza unui proiect inedit si interesant pe plan national si mondial.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ